paikka: Uudessa kodissa

Uuteen kotiin

5.8.2017 Teksti: inspirations

Uuteen kotiin

Hiphei, täällä ollaan muuttamassa uuteen kotiin. Vaikka vanha koti oli todella mieleinen, olen aivan innoissani muutostakin. Ihanaa aloittaa syksy kuin puhtaalta pöydältä käymällä läpi kaikki tavarat, vaatteet, astiat yms. ja päästä suunnittelemaan mieleistä uutta ympäristöä.

Kun muutamme suuremmasta asunnosta pienempään, tuntuu konmaritusta ja kierrätettävää tavaraa löytyvän ihan loputtomasti. Vanhassa talossa oli niin paljon varastotiloja, että niihinkin oli kertynyt tavaraa kuin itsestään – mutta nyt onkin tosi puhdistava fiilis päästä eroon kaikesta turhasta roinasta ja muuttaa uuteen kotiin vain ne kaikkein mieleisimmät asiat.

Hieman remppaakin on työn alla, parin uuden seinän tekoa yms. mutta pikkuhiljaa koti rakentuu valmiiksi. Kaikkein ihastunein olen jo nyt kodin valoisuuteen – sitä kun ei oikein koskaan voi olla näillä leveysasteilla liikaa.