wellbeing: Beauty

Suosikkimaski auringonoton jälkeen tekee ihosta heti heleän

13.8.2017 Teksti: inspirations

Suosikkimaski auringonoton jälkeen

Kestosuosikkini tänäkin kesänä etenkin aurinkoisten päivien jälkeen on ollut Malu Wiltz Hydro Thalasso Intensive Mask . Tutustuin siihen viime kesänä ja pidin siitä niin paljon, että lähetin sitä talvella tyttärellekin Havaijin auringon alle ravitsemaan surffaajan kasvoja.

Suosikkimaski auringonoton jälkeen

Olen todennut tämän maskin todella monipuoliseksi. Nyt kesällä se on tosiaan taas suosikkimaskini varsinkin aurinkopäivien jälkeen. Tai toisaalta myös erityisen kiireisten päivien iltoina. Usein levittelen sen myös aamujoogan jälkeen. Se on geelimäinen, kirkas ja tuoksuukin miellyttävästi meren aidoille ravintoaineille.

Maskin annetaan vaikuttaa vartti ja sen jälkeen loputkin hierotaan ihoon – tosin siinä vaiheessa ainakin itselläni koko maski on jo imeytynyt. Miellyttävän spa-maisen koostumuksen lisäksi pidän erityisesti lopputuloksesta. Iho jää tasaisen heleäksi, muttei ollenkaan rasvaisen kiiltäväksi. Oma ihoni on sekaiho, joka kaipaa ravinteita ja kosteutta, muttei liian raskasta rasvaisuutta. Tämän maskin jälkeen voin hyvin jatkaa normi aamurutiinejani ja tehdä kasvoille päivän kevyen meikin.

Tuubi ei ole kovin suuri, mutta maski on riittoisaa ja myös kohtuuhintaista, hinta hieman yli 20 €.