Food: Aamiaiset

Flunssantappaja-smoothie taklaa pöpöt heti aamulla

14.10.2017 Teksti: inspirations

Flunssantappaja-smoothieOnnistuin pitkästä aikaa nappaamaan itseeni flunssaisen olon. Koska sinnikkäät pöpöt jylläävät nyt ahkerasti,  tästä reseptistä on toivottavasti hyötyä taas monelle muullekin. Flunssantappaja-smoothie on ihanan raikasta. Se syntyy nopeasti ja taltuttaa pöpöt tehokkaasti.

Juuri nyt tuntuvat flunssapöpöt vaanivan taas vähän joka nurkan takana. Toimistolla moni on sairaana ja itsellänikään ei ole ollut todellakaan mikään teräsmiesolo. Kuitenkaan nyt ei ole aikaa levätä (niin kuin pitäisi!). On aika hurauttaa taas kunnon vastustuskyvyn vahvistajat aamiaisiksi.

Aamulla nautitusta superterveellisestä smoothiesta saa tärkeitä suoja-aineita koko päiväksi. Tosin pahimpina päivinä hurautan vielä toisen samanlaisen evääksi töihin. Niin hyviä kokemuksia meillä on näistä flunssantaltuttajista, että uskaltaisin melkein väittää, että jos ei tällä pöpöt saa kyytiä ja vastustuskyky vahvistu, niin ei sitten millään. Reseptiä voi tietenkin säätää myös oman makunsa, allergioiden tai kaappien sisällön mukaan, mutta tässä setillä olen itse pärjännyt hyvin. Ja tietysti, mitä aikaisemmassa vaiheessa näihin vastustustoimiin alkaa, sen paremmin ne tehoavat.

Flunssantappaja-smoothie

Reilusti pakastettuja kotimaisia mustikoita

Iso pala tuoretta inkivääriä

1 banaani

1 rkl hunajaa

2 raakaa kananmunaa

1 rkl viherjahetta

1 sitruunan mehu

luonnonjogurttia tai mantelimaitoa

Kommentit (2)

Mitä on tuo flunssantappajasmoothiessa mainittu viherjahe?

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *