mind: Oma elämä

Mikä pentu!!

3.12.2017 Teksti: inspirations

 

Mika pentu!!

Voisiko olla koiranpentua ihanampaa? Lovelovelovelove!! Nämä ensimmäiset kuvat nappasin ystävien ihanasta Espanjanvesikoiran pennusta, kun pääsimme moikkaamaan sitä ensimmäistä kertaa pari kuukautta sitten. Kuvaaminen silloin ei muuten ollut ihan helppo juttu; oli jo ilta ja pimeää, pennu pehmeä turkki oli ihan tumma ja vesseli ei meinannut pysyä pienintäkään hetkeä paikallaan. Siinä oli kameran valotusaika ihmeissään. Tarkoitus oli ottaa kivat kuvat pentuviikosta muistoksi, mutta valotus oli niin haastavaa, että fiilistelynäpsyiksi jäivät.

Silloin Zorro oli vasta juuri muutamaa päivää aikaisemmin muuttanut oman perheensä luokse. Oli hauskaa myös seurata nimen suunnittelua ja antamista sillä viikolla. Mutta Zorro on kyllä ihan täydellinen nimi tälle tummalle pikkuhurmurille, eikös?

Eilen Zorro (ja sen ihmisvanhemmat) olivat meillä viettämässä iltaa ja kokoa pikkuveijariin oli tullut jo varmaan tuplasti näihin kuviin verrattuna. Silti vesseli on vielä pitkään ihanan leikkisä, pehmeä ja terhakka pentu. Voi että miten ihana se voikaan olla, ei tuonut paljoakaan helpotusta omaan koirakuumeeseen ♥