wellbeing: Beauty

Talvi-ihon virkistäjä varhaisiin aamuihin

11.2.2018 Teksti: inspirations

Talvi-ihon virkistäjä varhaisiin aamuihin

Olen saanut teiltä ilahduttavan paljon kommentteja aikaisen aamurytmin kokeilustani, josta olen kirjoittanut postauksissa Kello soimaan iltaisin…  ja Aikaisemmat aamut toimivatkin hyvin.  Todella moni on kertonut saavansa päivästä paljon enemmän irti ja nukkuvansa paremmin, kun herää aamulla aikaisin ja nukahtaa illalla ajoissa.

Oma kokeilunikin on mennyt hyvin ja jatkuu ainakin toisen viikon tähän perään. Parhaassa tapaukessa aloitan pysyvämmänkin muutoksen siihen suuntaan.

Talvi-ihon virkistäjä varhaisiin aamuihin

Kun olen herännyt aamuisin noin 5-6 aikaan, olen saanut myös ihanan rauhallisen ja pitkän aamun ihan omaan käyttöönni säännöllisesti. Välillä teen silloin töitä, jos olo on ollut täynnä ideoita ja tuotteliasta energiaa, mutta lähes aina olen aloittanut päivän ihan ensin kuumalla sitruunainkiväärivedellä ja joogalla. Ennen joogamaton levittämistä ja kynttilän sytyttämistä olen hieronut usein kasvoilleni Artistry Hydra-V -maskin. Varsinkin pakkapäivinä ulkoilma on kuivaa ja sisäilmakin voimakkaasti lämmitettyä. Tuntuu, että mitä enemmän jaksaa ihoaan hoitaa, sen parempi.

Joogan jälkeen ja maskin vaikutettua, tepastelen kylppäriin. Suurin osa maskista on imeytynyt kasvojen ja kaulan iholle ja loput huuhtelen lämpimällä vedellä ennen kosteusvoidetta ja päivän meikkiä. Maski kosteuttaa ja ravitsee tehokkaasti ja iho tuntuu virkeältä, elinvoimaiselta ja valmiilta uuteen päivään.

Maski sisältää mm. havaijilaista kosteuttavaa acaiuutetta, pitkäkestoisesti kosteuttavaa vettä Norjan vuonoalueilta ja vaaleanpunaisia ravitsevia Himalajan kivimineraaleja. Tuoteselosteen aineet kuulostavatkin niin ylellisiltä, että jo pelkkä ajatus niiden vaikutuksesta ihoon, saa maskihetken tuntumaan pieneltä kotispalta ♥.