travel: Florida

Päiväunelmointia (ja rantasuosituksena St. Beach Floridassa)

2.3.2018 Teksti: inspirations

Päiväunelmointia

Nautin aurinkoisista talvipäivistä ja pidän työstäni, mutta kaiken kiireen ja kylmän keskellä on kai lupa välillä nähdä päiväunia lämmöstä ja turkoosista merestä?

Kuvissa Floridan rantapäivää. Olimme menossa Tampaan ja pysähdyimme matkalla yhdelle sen edustalla olevan Saint Petersburg- saaren upeista rannoista. Tarkoituksenamme oli mennä kehutulle Clearwater Beachille, mutta päätimmekin pysähtyä jo St. Pete Beachille. No, ei tästäkään olisi voinut enää ranta parantua ja onhan St. Pete Beach myös esim. jossain Trip Advisorin kategoriassa valittu USAn ykkös- ja maailman viitosparhaaksi rannaksi. Luulenpa, että nuo kaikki alueen rannat ovat aikalailla yhtä upeita. Mutta ainakin tätä voimme lämpimästi suositella.