Porkkanarieskat
Hehkeän oranssit porkkanarieskat maistuvat lämpiminä munavoin kanssa. Porkkanasoseen sijaan rieskoihin voi myös käyttää bataatti- tai perunasosetta.
Ainekset
Porkkanarieskat:
- 500 g porkkanasosetta (itse tehtyä tai valmissosetta)
- 1 dl kaurahiutaleita
- 4-5 dl hiivaleipäjauhoja
- 1 tl suolaa
- 2 rkl sulatettua voita
Valmistusohje
1. Kuori, paloittele, keitä ja soseuta 5–6 porkkanaa. Tai käytä kaupan valmissosetta. Sekoita soseen joukkoon muut aineet.
2. Lusikoi taikina leivinpaperilla peitetyn pellin päälle ja litistä jauhotetuin käsin halkaisijaltaan noin 10 cm:n kokoisiksi rieskoiksi.
3. Paista rieskoja 225-asteisessa uunissa noin 15 minuuttia. Tarjoa rieskat lämpiminä.
Kommentit
Virkistä viikkoasi Annalla!
Katso tarjous