Food: Kasvislisukkeet

Mehevät herkkusienihampurilaiset paholaisenhillolla

1.7.2018 Teksti: inspirations

Kaupallinen yhteistyö: Verso Food 

Mehevät herkkusienihampurilaiset paholaisenhillolla

Muistatko viime kesän suositun reseptivideomme Härkis grillihampurilaisista? Kunnon hampurilaiset kuuluvat kesään. Grilliäkään ei aina tarvita, vaan ne voi hyvin tehdä vaikka kaupunkikeittiössä.  Näissä tämän kesän vegehamppareissa on edelleen jättiherkkusienet ”sämpylöinä” ja Härkis pihvit, mutta paholaisenhillo ja sinihomejuusto tuovat nyt lisää ytyä makumaailmaan.

Voit toki korvata herkkusienet sämpylöillä tai vaikka ruisleivillä, mutta tällaisenaan tuhti hampurilainen sopii myös gluteenittomaan tai täysin viljattomaankin ruokavalioon.

Mehevät herkkusienihampurilaiset paholaisenhillolla

neljälle

1 pkt HÄRKIS® Original Pihvejä

8 jättiherkkusientä

cheddar-juustoa

sinihomejuustoa

paholaisenhilloa (resepti täällä)

1 pkt pekonia

2 tomaattia

1 punasipuli

1 maustekurkku

salaatinlehtiä

Lisukkeeksi bataatti- ja/tai porkkanaranskalaisia

  1. Leikkaa tomaatit, punasipuli, maustekurkku ja sinihomejuusto siivuiksi.
  2. Lämmitä HÄRKIS® Pihvit pannulla oliiviöljyssä tai mikrossa.
  3. Irrota herkkusienten jalat, hiero sieniin oliiviöljyä ja hiero pintaan suolaa ja vähän mustapippuria.
  4. Lorauta pannulle oliiviöljyä ja paista sieniä n. 3-5 minuuttia molemmin puolin niin, että ne eivät kuitenkaan tule liian pehmeiksi.
  5. Kokoa hampurilaiseksi: alimmaksi herkkusieni pohjaksi, päälle sinihomejuusto, salaatinlehti, kaksi tomaattisiivua, punasipulisiivu, HÄRKIS® Pihvi, cheddar-siivu, paholaisenhilloa, kaksi pekonia ja lopuksi toinen herkkusieni kanneksi.

Paljon lisää ruokainspiraatioita Härkiksestä ja muista Verson kotimaisista ekologisesti tuotetuista härkäpaputuotteista löydät täältä.