style: Lahjat ja tuliaiset

Terveellinen herkkukori opiskelijalle tai liikelahjaksi

9.9.2018 Teksti: inspirations

Terveellinen herkkukori opiskelijalle tai liikelahjaksi

Syksyn ylioppilaskirjoitukset lähestyvät taas. Samaan aikaan syksy on yleensä myös vuoden kiireisintä aikaa työelämässä. Siksi ajattelin vinkata terveellisen herkkukorin ideasta. Meillä Juliaana luki ylppäreihin viime keväänä ja silloin kokosin hänelle tämän korin. Se kesti monta viikkoa ja siitä oli helppoa poimia jokin pieni herkku makeannälkään tai antamaan hyvää energiaa kesken lukemisen.

Yleensäkin makeannälän iskiessä on ihan hyvä idea, että kotoa löytyy jotain muuta kuin sokeripitoisia karkkeja, limuja ym. Niiden ominaisuus on vain nostaa verensokeria ja vireystasoa hetkeksi ja pian laskea se entistä matalemmalle tasolle.

Meillä mieskin tykkäsi tästä kori-ideasta ja mietti, että herkkukori olisi hyvä vaihtoehto  asiakaslahjoiksi. Ja ihan totta, terveellinen herkkukori sopii monelle ja siitä riittää iloa pitkäksi aikaa verrattuna moneen muuhun juoma- tai ruokalahjaan.

Terveellinen herkkukori opiskelijalle tai liikelahjaksi

  • Smoothieita kauniissa pulloissa
  • Raakasuklaata
  • Proteiinipatukoita
  • Raakapatukoita
  • Xylitol-purkkaa
  • Pieniä pähkinä- ja siemenpusseja
  • Pieniä hedelmä- ja vihannesmehuja
  • Pakkaukseen kori, kortti (ja sellofaania tai silkkipaperia + narua)