Reseptit

Täytetyt paprikat

Täytetyt paprikat sopivat kasvissyöjälle pääruoaksi. Fetalla, punasipulilla ja tomaatilla täytetyt herkulliset paprikat voi kypsentää foliossa grillissä tai uunissa.

Teksti:
Taina Salovaara

Valmistusaika

30-60 min

Vaikeusaste

Helppo

Annosmäärä

4

Arvostelu

Kiitos

Ainekset

Täytetyt paprikat

  • 4 punaista paprikaa
  • 16 basilikanlehteä
  • suolaa, pippuria
  • 1 iso punasipuli
  • 16 oliivia
  • minitomaattia
  • 150 g fetajuustokuutioita
  • oliiviöljyä
  • mustapippuria

Valmistusohje

Täytetyt paprikat valmistuvat näin.

1. Halkaise paprikat, poista siemenet. Suikaloi punasipuli, halkaise tomaatit.

2. Täytä paprikat aineksilla, valuta paprikoiden päälle vähän oliiviöljyä ja pyöräytä pinnalle mustapippuria.

3. Kypsennä täytetyt paprikat joko 200-asteisessa uunissa (noin 25 minuuttia) tai kääri jokainen paprika omaan foliopakettiin ja kypsennä paketit grillissä.

4. Tarjoa paprikat heti esimerkiksi raikkaan salaatin kanssa pääruokana tai grillatun broilerin tai possun lisukkeena.

Katso myös Kotiliesi.fi: Tonnikalatäytteiset paprikat

X