Reseptit

Uunitomaatit ja höyrytetty parsakaali

Tomaatti ja parsakaali kuuluvat superkasviksiin ja siis myös detox-kuurin ruokavalioon.

Teksti:
Taina Salovaara
Kuvat:
Jukka Pakarinen

Valmistusaika

alle 30 min

Vaikeusaste

Helppo

Annosmäärä

0

Arvostelu

Kiitos

Ainekset

  • 1 terttu minitomaatteja
  • 1 pieni punasipuli
  • 0.5 rkl oliiviöljyä
  • balsamicoa
  • 0,5 parsakaalia

Lisäksi

  • 3 rkl paahdettuja pinjansiemeniä
  • kourallinen basilikaa

Valmistusohje

Paahda öljyllä sipaistuja sipulisuikaleita ja tomaattiterttua 225-asteisessa uunissa noin 5–7 minuuttia. Mausta balsamicolla. Höyrytä parsakaalin kukinnot. Paahda ja rouhi pinjansiemenet, sekoita ne silputun basilikan kanssa.

Katso myös:

Helpot uunitomaatit

Espanjalaiset uunitomaatit

Täytetyt uunipaprikat

Kotiliesi: Täytetyt paprikat (Chiles en nogada)

 

 

X