Food: Aamiaiset 16.4.2016

Ihanat aamiaiset (ja tärkeät proteiinit)

Teksti: inspirations
Ihanat aamiaiset
Ihanat aamiaiset ovat parasta viikonloppuaamuissa. Tämä oli yksi niistä viikoista, jotka kiitävät ohi hujauksessa ja tuntuu, että viime lauantaiaaamu oli vasta eilen. Ehkä pitäisi vähän taas rauhoittaa aikatauluja (ja lisätä joogaa!) ensi viikoksi ; )
Tai ehkä viikonloppuaamut ovat vain niitä viikon leppoisimpia hetkiä, jotka jäävät ensimmäisenä mieleen ja jotka muistaa hyvin edellisistäkin viikoista. Silloin kun ei ole kiire mihinkään ja ehtii aloittaa päivän nautiskellen <3
Minulla on appelsiinihimo edelleen päällä. Ne ovat niin makeita ja hyviä. Eilen ystävillä iltaa istuskellessa löytyi lautaseltani lähtiessäni varmaan parinkymmenen appelsiinipalasen kuoret, tosin johtuu ehkä siitäkin, että muista syötävistä ei jäänyt kuoria todisteiksi ; )
Tuoreus on se, jota kaipaan aamiaisilla(kin), mutta nyt sen lisäksi houkuttelivat taas pekonit ja paistetut munat. Viikonloppuisin aamiainen ajaa jo vähän lounaankin asiaa ja ihana ulkoiluilma houkuttelee syömään tuhdimmin ennen lenkille lähtöä.
Yleensäkin aamiaisella on hyvä syödä kunnolla myös proteiinia. Aamiainen herättelee tehokkaasti ruoansulatuksen ja proteiini pitää kylläisenä lounaaseen saakkaa ja estää makeanhimoa koko päivän. Uudet tutkimuksetkin tosiaan osoittavat aamiaisen proteeinin puutteen suoran yhteysen illan herkkuhimoihin, ja päinvastoin – eli kunnon aamiaista seuraa  kunnon ruoan syöminen koko päivän.

 

Ihanat aamiaiset

Tuoreena
Appelsiinin siivuja
Versimelonia
Persikkaa
Mansikoita
Minttua
(pinnalla mehiläisen siitepölyä)

Paistettuina
Pekonia
Kananmunia
Tomaatin puolikkaita

Kommentit (2)

Hei! Kiva kuulla ja tervetuloa <3 Ihanaa kuulla, minkälaisia tyyppejä täällä kanssani on ; ) Kivaa, keväistä viikkoa sinulle!!

Upean inspiroiva blogi sulla 🙂 Jäänkin seurailemaan!

Hei! Kiva kuulla ja tervetuloa <3 Ihanaa kuulla, minkälaisia tyyppejä täällä kanssani on ; ) Kivaa, keväistä viikkoa sinulle!!

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *