Food: Kana 14.4.2016

Lämmin kasvis-broileripannu fetalla, ihanaa arkiruokaa

Teksti: inspirations

 

Lämmin kasvis-broileripannu fetalla

Lämmin kasvis-broileripannu fetalla on tavallista arkiruokaa. Mutta tosi hyvää. Ja helppoa, terveellistäkin. Vähän kuin lämmintä salaattia.

Broilerin jauhelihaa ruskistetaan sipulien kanssa. Paljon vihanneksia pestään ja pilkotaan pannulle oliiviöljyyn. Vihanneksia ei voi koskaan käyttää liikaa. Ne lämmitetään, mutta jätetään rapeiksi eli ei anneta paistua liian löysiksi. Tämä herkku valmistuu nopeasti työpäivän jälkeen ja on täynnä hyviä ravintoaineita. Ruoka syntyi samalla ajatuksella, kuin monet meidän perheen ruoista: lisätään vähän kaikkea, mitä kaapeista löytyy.

 

 
 
 

Lämmin kasvis-broileripannu fetalla (kolmelle)

oliiviöljyä
250 g broilerin jauhelihaa
suolaa, pippuria

 

2 Sipulia
1 punainen paprika
1 vihreä paprika
kourallinen herkkusieniä
kourallinen kalamata-oliiveja
2 avokadoa 
reilu pala fetaa
punaviinietikkaa