Food: Pikkupalat 26.12.2016

Parmesaanilla täytetyt paahdetut pekonitaatelit

Teksti: inspirations

Parmesaanilla täytetyt paahdetut pekonitaatelitParmesaanilla täytetyt paahdetut pekonitaatelit ovat minulle uusi herkullinen joulun ajan tuttavuus. Viimeiset  pari jouluaattoa olemme syöneet aamupuurot veljeni perheen kotona. Siellä pöydässä on ollut myös ihania, suolaiselta ja makealta maistuvia täytettyjä taateleita. Ihan älyttömän hyviä! Ja sopivat vaikka minkä juoman kanssa… teen, glögin, punaviinin, samppanjan…  Näitä on ihan pakko kokeilla tehdä itsekin viimeistään ensi jouluna. Reseptejä löytyy netistä, tämän nappasin täältä.

Parmesaanilla täytetyt paahdetut pekonitaatelit

Kuivattuja taateleita

Parmesaania

Pekonia

  1. Irrota taateleista kivet
  2. Leikkaa parmesaanista kivien kokoiset palaset
  3. Lata kivestä vapautuneeseen tilaan pala parmesaania
  4. Kääräise ympärille pekonisuikaleet
  5. Laita tarvittaessa tikut kääröjen läpi, jotta ne pysyvät koossa
  6. Paista 220 asteisessa uunissa n. 15 min.