arvonnat ja yhteistyö 28.4.2016

Uudenlainen raikas ja ruokaisa salaatti vappupöytään

Teksti: inspirations
ruokaisa salaatti vappupöytään
RUOKAISA ja raikas salaatti tuo vaihtelua juhlapöytäänkin. Sen valmistaminen on helppoa ja se vain paranee yön yli vetäytyessään kylmässä eli voit hyvin tehdä sen valmiiksi jo edellisenä iltana.
Koko salaatti valmistuu muutamasta aineesta; päärynä, kurkku tai kesäkurpitsa, Koskenlaskija-juusto ja kinkkusuikaleet kuutioidaan kulhoon. Sekaan lisätään kotimaiset Verso esikypsennetyt luomu härkäpavut ja kastikkeeksi sekoitetaan kermaviili. Mausteiksi riittää sitruunan mehu ja pippuri. 
Luomulaatuiset kotimaiset ja proteiinirikkaat härkäpavut tuovat kivan lisän mihin tahansa salaattiin. Aikaisempia Verso-ideoitani löydät täältä: Kasvishärkäpapupihvit ja fetakastike, Kevätvaahto granolalla ja hedelmilläBanaanimuffinssit, Pehmeä porkkanasosekeittoRuokaisa salaatti härkäpavusta ja avokadotahnasta, Mehevä suklaakakku kurpitsasta ja härkäpavuista, Sämpylät härkäpapurouheella ja juustoraasteella, Smoothie-kulho granolallaKukkakaali-härkäpapuriisi, Suklaa bliss ballsitGranola-bannaniletut,  Granola-jälkiruoat jogurtista, kermasta, ja marjoista, Smoothie-kakku videoreseptinä, Aura-granola-hyydyke,  2 minuutin kaneliomenaherkku, Jauhoton Italian pizza, Mustikkainen nice-cream granolalla videoreseptinä,  Näkkileipä siemenistä, Porkkanakakun makuiset Bliss Balls -pallerot ja Helppo raakasuklaavanukas

 

 Ruokaisa salaatti vappupöytään 4-6:lle

1 kesäkurpitsa tai 1 kurkku
200 g ylikypsiä kinkkusuikaleita
1 päärynä
0,5 Koskenlaskijaa
1 kermaviili
1,5 dl juustoraastetta
200 g Verso esikypsennettyjä kokonaisia luomu härkäpapuja
1 sitruunan mehu
Pippuria

  1. Kuori ja leikkaa kesäkurpitsa / kurkku kuutioiksi
  2. Silppua kinkkusiivut pieniksi ja sekoita kuutioihin
  3. Kuori ja kuutioi joukkoon päärynä
  4. Leikkaa Koskenlaskija pieniksi kuutioiksi ja sekoita joukkoon
  5. Huuhtele lävikössä ja irrottele käsin esikypsennetyt luomu härkäpavut ja lisää joukkoon
  6. Sekoita joukkoon vielä kermaviili
  7. Mausta sitruunan mehulla
  8. Hieraise päälle myllystä pippuria
*Yhteistyössä Verso Food, jonka tuotteet saatu blogiin