Food: Aamiaiset 3.6.2014

Vihersmoothie Mangotango

Teksti: inspirations
Vihersmoothie Mangotango
Juuri nyt on sellainen fiilis, että tähän hetkeen tarvitaan vähän lämpöä, hempeyttä ja piristystä. Ja niitä sitten yritin loihtia tekemällä viherpirtelöistä piimäisen pehmeät ja mangoisen makeat ja kuvaamalla ne pehmoisessa ympäristössä.
Lehtivihreän terveellisiä ja vireyttä lisääviä aineita ja vehreyttä smoothieen sain reilusta satsista baby-pinaattia, isosta kurkkupalasta ja avokadosta. Mitä enemmän vihanneksia, sitä vähähiilarisempi on lopputulos.
Pehmeää makeutta lisäsin Valion mangon makuisella Gefilus-piimällä ja kypsän pehmeällä tuoreella mangolla.
Tämä tyttären pehmoinen tyyny on ihanan silkkinen päänalunen. Ja eihän punainen sydän voi tuoda muuta kuin hempeyttä harmaaseenkin päivään ; )

 

VHH vihersmoothie Vihreä mangotango
Kevyt, raikas ja hedelmäinen vihersmoothie täynnä lehtivihreää. Sopii koko perheen aamujuomaksi tai vaikka kahdenkeskeiseen hetkeen treenin tai saunan jälkeen.
Resepti kahdelle:
3 dl Valion Gefilus Mangopiimää
pala (n. ¼) mangoa
iso kourallinen baby-pinaattia
n. 10 cm kurkkua
avokado

Paloittele hedelmät ja vihannekset ja hurauta kaikki aineet tehosekoittimessa kuohkeaksi. Leikkaa kurkusta ohuet tikut koristeeksi ja tarjoile kauniista laseista.

Kommentit (2)

Hei Paula ja tervetuloa blogiin! Kiitos kivasta kommentistasi ; ) On niin innostavaa kuulla, että resepteistä on iloa muillekin. Ihanaa viikon jatkoa sinulle!

Hei! Löysin juuri blogisi kun etsin vhh-ruokaohjeita. Aivan ihanaa! Ohjeesi ovat raikkaita ja hyvällä mielellä tehtyjä, tästä blogista tulee varmasti reseptipankkini 🙂 Kiitos!

Hei Paula ja tervetuloa blogiin! Kiitos kivasta kommentistasi ; ) On niin innostavaa kuulla, että resepteistä on iloa muillekin. Ihanaa viikon jatkoa sinulle!

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *