Janina Fry

Ensimmäinen viikko tanssitreenejä

Teksti:
Janina Fry

Ensimmäinen viikko on mennyt totutellessa tähän uuteen rytmiin johon kuuluu kaiken muun lisäksi vähintään neljä aktiivista tanssituntia päivässä.

Kantapään kautta

Viikko on ollut enimmäkseen hauska. Olen toki oppinut asioita myös kantapään kautta, niin kun veikkailin edellisessä postauksessani. Innokkaana oppilaana tanssin ensimmäisen päivän neljä tuntia putkeen tuliterät tanssikengät jalassa jonka seurauksena oli mojovat rakot varpaissa. Nyt olen hoitanut niitä suolakylvyillä ja rakkolaastareilla ja oppinut miten minun kannattaa vuorata kengät tästä eteenpäin pehmusteilla (lue rakkolaastareilla) ennaltaehkäisevästi. Hyvä puoli tässä on se, että tämä kävi heti joten osaan varautua tähän tarvittavalla vakavuudella, sitten kun livet alkavat.

Seuraavana päivänä tanssahtelin vielä tanssikengissä mutta keskiviikkona oli tanssittava sukkasillaan. Tänään olen käyttänyt sisäpelilenkkareita ja huomenna voin toivottavasti käyttää hankkimani tanssitreenikengät.

Treeneissä on myös joka päivä kuvaaja.

Anssi on hyvä ja vaativa opettaja. Se on minusta niin kiva huomata koska tiedän, että hän ei tule tyytymään mihinkään muuhun kuin huippuunsa hiottuun lopputulokseen ja se on samalla rauhoittavaa kuten myös kuumottavaa. Tulenhan oppimaan teknisesti sen mitä tanssilaji vaatii, entä uskallanko oikeasti heittäytyä kun aika on?

Tällaisia mietteitä tänään,

Janina<3

 

 

X