Mainos: Vitabalans Lady
Mainos | Vitabalans Lady Janina Fry

Kollageenikuuri takana – miltä ihoni tuntuu ja näyttää nyt?

Teksti:
Vitabalans Lady

Kaupallinen yhteistyö Vitabalans Lady

Kirjoitin alkukesästä täällä mahdollisuudestani testata puhtaasti kotimaisia Vitabalans Lady-sarjan Biotin Collagen -tuotteita ja tässä kerron nyt kokemuksesta. Lähtötilanne oli se, että en ollut käyttänyt vastaavia tuotteita koskaan ennen. Keväällä ihoni tuntui stressaantuneelta, veltolta ja kuivalta johtuen osittain varmaan myös covid-19 pandemian aiheuttamasta huolesta mutta myös kuivasta sisäilmasta.

Biotin Collagen jauheena

Käytin itse tuotetta jauheen muodossa. Siitä tuli osa aamurutiinia kun sekoitin jauheen veteen ja nautin sen aamiaisen yhteydessä. Nyt kun olen ehtinyt käyttää sitä noin parin kuukauden ajan olen ilokseni saanut kuulla sekä ihonhoidon ammattilaisilta että meikkaajilta, kuinka ihoni on ihanan tuntuinen ja eri näköinen. He voivat sanoa näin koska he näkevät läheltä, koskettelevat ihoa ja huomaavat eri tavalla ihon ominaisuuksia kuin mitä pelkällä katseella voi aistia.

Ja kyllä, huomaan sen kyllä myös itsekin. Katselin meikittömiä kuvia itsestäni jotka oli otettu alkukesästä ja vertasin nyt viime aikoina otettuihin ja kyllä niissä on kokonaisuutta katsellen ihan selvää eroa. En voi sanoa, että olisi ”rypyttömämpi” mutta iho tuntuu kokonaisvaltaisesti kimmoisammalta.

Biotin Collagen tablettimuodossa

Aion ehdottomasti jatkaa Vitabalans Lady-sarjan Biotin Collagenin käyttöä nyt syksyllä. Kohta taas valon määrä laskee radikaalisti ja ulkoillessa syysmyrskyt kurittavat ihoa. Uskon myös, että  Biotin Collagen -tuotteet vaikuttavat myös kokonaisvaltaisesti kehossa ja tukevat näin hyvinvointia tanssin täyteisessä syksyssä. Voisin kuvitella jos matkustaisi enemmän (niin kuin tehtiin ennen koronaa) ottavani silloin Biotin Collagen -tuotteen tablettimuodossa ja kotioloissa taas jauheena.

Terveiset tanssitreeneistä

Tänään olen taas tanssinut tuntitolkulla (tarkemmin noin 4-5 h) harjoitellen Tanssii tähtien kanssa ohjelman ensimmäistä koreografiaa. Se alkaa pikku hiljaa rullaamaan ihan kivasti joten kohta siirrymme harjoittelemaan seuraavaa koreografiaa. Tässä vaiheessa on hyvä saada mahdollisimman monipuolisesti treenattua kaikkia lajeja myös vähän, kun jatkossa tulee olemaan vain viikko aikaa/tanssi.

Näillä eväillä jaksan

Huolehdin siitä, että syön monipuolisesti ja terveellisesti ja lisäksi nautin lisäravinteina C-vitamiinia, D-vitamiinia ja kaikkia B-ryhmän vitamiineja, magnesiumia ja tietenkin Biotin Collagenia. Pyrin nukkumaan 8h/yö, jotta aivot ja lihakset saavat palautua kunnolla. Tämän lisäksi tuotantoyhtiö oli järjestänyt meille myös fysioterapeutin luennon kehonhuollosta tanssin näkökulmasta. En voisi olla innostuneempi tästä syksystä.

Lopuksi arvonta! Kommentoi tätä postausta ja jätä yhteystietosi (näkyvät vain minulle) ja olet Vitabalans Lady -tuotekassin arvonnassa. Yksi kassi sisältää Biotin Collagen jauheen, Biotin Strong 60 tabl. ja Cranberry Strong 60 kaps. Palkinnon arvo on n. 60 euroa. Osallistumisaikaa on 7.9. asti. Toisen samanlaisen palkinnon arvon Instagramissani, joten käy sielläkin osallistumassa.

Iloa ja valoa,

Janina

 

X