Mainos: Lumene
Mainos | Lumene Janina Fry

Lumene [Lumo] Nordic Bloom - Salaisuutena hellävarainen pohjoisten marjojen pre-retinoli-yhdiste

Teksti:
Lumene

Kaupallinen yhteistyö Lumene

Viime viikon loppupuolella vietin 47-vuotis synttäreitäni. Väistämättä sitä tulee ajatelleeksi, että nyt olen lähempänä viiskymppistä kuin nelikymppistä. Suhtaudun kuitenkin mielenkiinnolla kehon muutoksiin. Mietin miten paljon kehoni on nähnyt ja kokenut ja miten parhaiten pystyn tässä ja nyt tukemaan sen kokonaisvaltaista hyvinvointia. Tämä pätee myös ihonhoitoon. On sanomattakin selvä, että esimerkiksi kasvojen iho tarvitsee erilaisia tuotteita eri vuosikymmenillä. Voitte varmasti kuvitella miten paljon ilahduin kun meidän suomalainen ikoninen brändimme Lumene lähestyi minua ehdottaen yhteistyötä heidän uuden Lumenen [Lumo] Nordic Bloom – ihonhoitosarjan tiimoilta. Olen aina ollut Lumene-fani ja odotin innolla, että saan kertoa tästä teille. Sarjaan kuuluu silottava ja kiinteyttävä päivävoide, yövoide, pikakaunistaja-seerumi ja silmänympärysvoide.

Hanna-Liisa Erkheikki © Hanna-Liisa Erkheikki

Hellävarainen pohjoisten marjojen pre-retinoli-yhdiste

Aloitin siis muutama viikko sitten Lumene [Lumo] Nordic Bloom -ihonhoitosarjan käytön. Ihan ensimmäisenä ihastuin tuntumaan ja siihen miltä iho näyttää jo heti kun olen levittänyt seerumin ja päivävoiteen kasvoille. Sarjan salaisuus on luonnollinen ja hellävarainen pre-retinoli-yhdiste, joka auttaa vähentämään juonteiden ja ryppyjen näkymistä sekä parantaa ihon sävyä ja rakennetta. Olen niin onnellinen, että tässä ajassa, jossa on tärkeää tukea suomalaista yritystä, löytyy näin vaikuttava ja toimiva anti-aging-tuotesarja, joka ammentaa tehoaineet meidän pohjoisen rikkaasta ja monimuotoisesta luonnosta. Tämä on suorastaan ilosanoma!

© Hanna-Liisa Erkheikki

Tuotteet ovat vegaanisia, kuten kaikki Lumenen ihonhoitotuotteet ja ne on kehitetty ja valmistettu ihan tässä vieressä Espoossa.

Tuotepakkaukset ovat kierrätettäviä ja uudet tölkit ovat kevyempiä kuin ennen – niissä on nimittäin käytetty noin puolet vähemmän muoviraaka-ainetta kuin Lumenen tölkeissä aikaisemmin.

Hanna-Liisa Erkheikki

Käyttökokemus

Ihoni sävy on muutamassa viikossa tasoittunut ja tuote jättää ihon heti levitettäessä heleämmän ja säteilevämmän näköiseksi. Tuntuu myös siltä, että tämä pre-retinoli-yhdiste sopii minulle paremmin kuin synteettistä retinolia sisältävä voide koska ihoni on näin talvea kohti paljon herkempi. Tämän seurauksena olen pystynyt käyttämään myös kevyempää meikkivoidetta ja iho tuntuu ja näyttää nuorekkaamalta mitä vähemmän sitä tarvitsee peittää liian tuhdin meikkivoiteen alle.

Minun ihonhoitorutiinit ja hyvinvoinnin tukipilarit

  • Riittävä vedenjuonti
  • Kylmävesiuinti
  • Reipas liikunta ulkoilmassa
  • Hyvä rasvat avokadosta, pähkinöistä ja kalasta
  • Hyvä ihonpuhdistus, se on uskomatonta miten paljon epäpuhtauksia iholle kertyy päivän aikana
  • Hellävarainen kuorinta kerran viikossa
  • Oikeat ihonhoitotuotteet
  • Riittävä uni – Unen aikana iho ja ja keho uusiutuu ja palautuu
  • Kollageenijauhe veteen sekoitettuna kerran päivässä
  • Hymy huulille

Toivottavasti näistä vinkeistä on iloa myös sinulle. Kokonaisuus ratkaisee ja se, että teemme oikeita valintoja arjessa. Aina se ei ole helppoa mutta siitä mistä luo rutiinin sujuu aina helpommin. Kaikille ei sovi kaikki mutta vain kokeilemalla ja kuuntelemalla omaa kehoaan tietää mikä toimii ja mikä ei.

Hanna-Liisa Erkheikki

Arvonta

Ole mukana arvonnassa kommentoimalla paras jaksamisvinkkisi kaamoksen karkoitukseen. Palkintona on koko Lumo-tuotesetti sisältäen Lumenen Lumo Nordic Bloom – ihonhoitosarjan. Silottavan ja kiinteyttävän päivävoiteen, yövoiteen, pikakaunistajan ja silmänympärysvoiteen. Onnea arvontaan ja ihanan kaunista loppuviikkoa toivottaen, Janina <3

X