Mainos: IsaDora
Mainos | IsaDora Janina Fry

Meikataan yhdessä IsaDoran Hypo Allergenic-sarjan uutuusmeikeillä

Teksti:
IsaDora

Kaupallinen yhteistyö IsaDora

Teksti:
IsaDora

Ajattelin näyttää tässä postauksessa miten teen silmämeikin arkeen ja kuinka muunnan sen pienillä lisäyksillä iltaan.

Siitepöly riesana

Tänä keväänä on ollut erityisen paljon siitepölyä ja se on tuonut lisähaastetta meikkaamiseen. Vaikka minulla ei varsinaista siitepölyallergiaa ole, olen huomannut että silmät ovat olleet herkillä siitä huolimatta. Kosteuttavat silmätipat ja hypoallergeeniset silmämeikkituotteet ovatkin olleet tänä keväänä avuksi. 

IsaDoran Hypo-Allergenic Mascara -ripsiväri erottelee mielestäni ripset kauniisti ja tosi luonnollisesti ja iso plussa siitä, että se kestää myös kyyneleitä. 

Lähdetään tekemään onnistunut silmämeikki yhdessä:

Aloitan siis laittamalla tätä IsaDora Eye Primeria eli luomivärin pohjustusta luomiin. Tämä varmistaa sen, että luomivärit pysyvät paikoillaan. Muista laittaa pohjustusta myös alaluomiesi ripsirajaan.

Luonnollinen nude-silmämeikki tekee ison vaikutuksen yleisilmeeseen näyttämättä kuitenkaan liian dramaattiselta. Tähän käytän kolmea sävyä, jotka ovat lähellä omaa ihonsävyäni. Yhden vaalean, yhden tumman ja yhden välisävyn. Tässä käytän Muddy Nudes -luomiväripalettia.

Ensin otan siveltimellä vaaleanruskeaa sävyä ja levitän sitä koko liikkuvalle luomelle.

Sitten otan häivytyssiveltimellä tätä tummempaa sävyä ja häivytän sävyä luomivakoon niin kauan, kunnes tarkkoja rajoja ei ole.

Lopuksi lisään kaikkein vaaleinta sävyä juuri kulmakarvojen alle. Tätä ei kannata laittaa liian alas luomelle, jotta se ei korosta yläluomea väärällä tavalla. Yhdistän kokonaisuuden pyörittämällä toisella häivytyssiveltimellä aurinkopuuteria luomelle.

Häivyttäminen on kaiken a ja o. Kärsivällisyyttä tässä. Tämä muistutus myös itselleni. 

Kruunaa meikki laittamalla ripsiväriä! Laitan ensin Hypo-Allergenic Volume -ripsiväriä, joka on valmistettu noudattaen Asthma Allergy Nordic -laatustandardeja. Se on formuloitu erittäin herkkien silmien tarpeisiin. Viimeistelen vielä IsaDora Hypo-Allergenic Definition -ripsivärillä, joka erottelee ripset tarkasti.  

Lopuksi Perfect Moisture -huulipunaa sävyssä 011 True Blush. 💋

Valmis!

Näin muunnan luonnollisen meikin iltaan pienillä muutoksilla

  1. Lisään tummuusastetta ja intensiteettiä käyttämällä Single Power luomiväriä sävyssä Espresso Brown. Lisään vähän alaluomelle, jotta yleisilme pysyy kuitenkin pirteänä. Häivytän kevyesti kaikki selvät rajat pehmeiksi.
  2. Seuraavaksi lisään liikkuvan luomen keskelle ripauksen Single Power luomiväriä sävyssä Golden Glow.
  3. Jotta silmämeikistä saa intensiivisemmän, rajaan pehmeällä silmänrajauskynällä yläluomen ripsirajan.
  4. Viimeiseksi kruunataan iltameikki IsaDoran uudella Hypo-Allergenic Eyeliner -silmänrajaustussilla, joka on kehitetty herkille silmille sopivaksi. 
  5. Lisään lopuksi vielä vähän ripsiväriä.

Vinkit rajaukseen tekoon

Tein siis rajauksen yhdistelemällä kajalia ja tätä Hypo-Allergenic Eyeliner-silmänrajaustussia. Pehmensin vielä rajoja aiemmin käyttämälläni Single Power luomivärillä sävyssä Espresso Brown.

Jos käytät kynämäistä rajausta nestemäisen sijaan, piirrä rajaus yläluomen ripsirajaan. Ei haittaa vaikka rajauksesta ei tule täydellinen! Kun rajaus on haluamasi paksuinen, voit häivyttää rajauksen reunat ja mahdolliset virheet siveltimellä.

Aloita eyeliner-rajauksen tekeminen silmän sisänurkasta. Aseta siveltimen pitkä sivu ripsirajaan ja seuraa siveltimellä sen muotoa. Lopeta rajaus silmän ulkonurkkaan. Voit tehdä pienen nosteen kohti kulmakarvaa, jos haluat.

Meikkipohja ja varjostukset

Ennen meikkivoiteen levittämistä teen iholle varjostuksen voidemaisella varjostusvärillä. Käytin tähän meikkipohjaan kahta eri sävyä Wake Up The Glow SPF 50 -meikkivoiteesta. Hennon puuteroinnin jälkeen käytän IsaDora Face Sculptor 3in1 -palettia, jossa on kätevästi yhdessä pakkauksessa varjostus- ja korostusväri sekä heleyttävä poskipuna. Tarkemmat ohjeet täydelliseen meikkipohjaan löydät edellisestä postauksesta.

Vinkkaan loppuun vielä IsaDora-tarjouksesta Sokoksissa ja Sokoksen verkkokaupassa:
Viikon ajan eli 29.5.–4.6. saat Sokokselta ja Emotionista S-mobiilikupongilla yhdessä S-Etukortin kanssa yhden normaalihintaisen IsaDora-tuotteen –20 %. Voit hyödyntää edun myös sokos.fi-verkkokaupassa koodilla ISADORASETU20.

***

ARVONTA! Minulla on iloa arpoa kolmelle onnekkaalle IsaDoran ripsiväri- & eyeliner-setti eli Hypo-Allergenic Eyeliner 1ml ja Hypo-Allergenic Volume Mascara 10ml.
Yhden palkinnon arvo 36,80€ ja osallistumisaikaa on 25.6.2023 asti.

Jätä yhteystietosi alla ja osallistut ihanan tuotepaketin arvontaan!

X