Janina Fry

Päivän asu

Teksti:
Janina Fry

Valkoiset tai lähinnä kitinväriset housut ovat antaneet kivan piristysruiskeen tähän kaamokseen. Jotenkin tuntuu raikkaalta yhdistää esim. mustan kanssa.        Tämä housumalli on mukava ja imarteleva samaan aikaan. Tykkään ehdottomasti nykyään enemmän käyttää korkeavyötäröisiä farkkuja jotka tuntuvat että, ne napakoittavat alavatsan alueen. Varsinkin lasten syntymän jälkeen olen suosinut näitä.

 

Housut, Zara. Neule muutaman vuoden vanha omasta kaapista. Korvakorut Gauhar/Sofia Ruutu Takki, MaxMara. Kynsilakka, Opi Malaga red wine. Nilkkurit, A pair.

Näissä viehätti erityisesti tämä merimieshenkinen silhuetti ja se että, ne ovat sopivasti lyhyet ja jäävät hieman nilkkaluun yläpuolelle. Ne myös hapsottavat vähän mikä antaa rennomman vaikutelman. Näin ollen ovat tähän vuodenaikaan käytännöllisemmät kuin täysipitkät valkoiset housut.  Etsin myös kokonaan luonnonvaaleaa kokonaisuutta mutta parhaiten toimii omalla kohdallani kun yhdistän tummaan väriin joka ”ankkuroi” kokonaisuuden. Jollakin tavalla tätä pimeyttä täytyy kompensoida. Miten siellä? Osaatteko käyttää vaaleita farkkuja tähän vuodenaikaan?

 

Iloa päivään,

Janina

X