Janina Fry

Toinen suora lähetys - kilpailu kovenee

Teksti:
Janina Fry

Viikko on mennyt vauhdilla kun olemme keskittyneet tämän sunnuntain tanssiin. Laji on tällä kertaa tulinen tango. Olen myös helpottunut siitä että cha cha cha on nyt takanapäin. Ajattelin alussa, että ihana saada vetää kunnon lattari heti kärkeen mutta huomasinkin nopeasti miten vaativa laji se onkaan. Ensimmäisestä vedosta jäi kuitenkin hyvä fiilis ja tunne siitä, että haluaisin harrastaa lattaritanssia jatkossakin omalla vapaa-ajallani koska se lisää vartalon liikkuvuutta niin monella tavalla.

Keho puhuu omaa kieltään

Tanssiessa sitä huomaa minkälaisia jumeja kropasta löytyykään ja se kannustaa panostamaan entistä enemmän venyttelyyn ja kehonhuoltoon. Yllättävää on ollut esimerkiksi rintarangan kireys joka on todennäköisesti suurten leikkausten jälkeinen tila yhdistettynä niin sanottuun some-niskaan. Tiedätte varmaan mistä puhun. Kun roikottaa päätä tuijottaen puhelinta tai läppäriä ja pään asento tippuu eteen. Tuttu osteopaattini monen vuoden takaa ottikin yhteyttä heti ensimmäisen liven jälkeen ja ehdotti, että hän pystyisi auttamaan lisäämään rintarangan liikkuvuutta. Olin todella kiitollinen hänen terävästä huomiosta ja kävin heti seuraavalla viikolla käsittelyssä. Ryhti parani jo yhden käsittelykerran jälkeen ja hartiat asettui oikealle kohdalle. Aion käydä vielä muutaman kerran, jotta ryhti säilyy ja jatkossa kiinnittää tähän asiaan enemmän huomiota.

Livepäivän marssijärjestys

Kun sunnuntaina on lähetys koko päivä alkaa rakentumaan jo aikaisin aamusta. Aikataulu on tarkkaan suunniteltu. Meikki, hiukset, kameraharjoitukset, puvustus, kenraaliharjoitus seuraavat toisiaan ja kun kenraali on ohi kello onkin jo melkein 19.30 jolloin suora lähetys pärähtää käyntiin. Välissä on pitkiä odotteluja ja haasteena onkin se miten ajoittaa lämmittely jotta on täydessä iskussa kun oma vuoro tulee. Tämä on niin erilaista verrattuna mihinkään muuhun mitä on tehnyt aikaisemmin. Kaikki on uutta ja ihmeellistä ja nautin nähdä kaikkien kilpailijoiden muuntautumista treeni-lookista täyteen loistoon. Me elämme siis täydellisessä glamour-kuplassa, jossa kaikki on esteettisesti loppuun asti mietitty. Olen niin haltioitunut tästä kaikesta! Tänään kilpailu kuitenkin kovenee ja yksi tanssipari putoaa pois. Uskon että se tekee tästä sunnuntaista erityisen jännittävän.

Illan suora lähetys

Nyt on kuitenkin tärkeintä keskittyä täysillä illan vetoon ja toivoa, että onnistumme niin hyvin, että saisimme jatkaa kisassa. Tässä kohtaa vielä äänestysohjeet miten voitte auttaa meitä pysymään mukana. Kilpailemme siis numerolla 10 ja voit soittaa 0700 79010 tai tekstata 10 numeroon 17225 tai netissä http://mtv.fi/aanesta

Huikea päivä tulossa❤️

 

 

X