
Ulkoilua, treeniä ja hybridi pastaa
Tänä viikonloppuna olemme perheen kesken viettäneet aktiivilomaa Vierumäellä pikkuveljeni perheen kanssa. Ollaan urheiltu, nukuttu pitkään ja syöty hyvin ja tuhdisti. Päiväunet ovat myös kuuluneet ohjelmaan. Sopivasti liikuntaa, ulkoilua ja lepoa.
Täydellinen kombinaatio. Haluan jakaa teille meidän lauantaipäivän lounaan joka syntyi yhdistelemällä yhtä hitti-pasta reseptiä ja minun omaa luotto pestopasta reseptiä.
Neljä basilika puskaa
2-3 valkosipulinkynttä
150 grammaa parmesaania
1 1/2 dl ekstra neitsyt oliiviöljyä
Noin puoli pussillista pinjansiemeniä
Suolaa ja pippuria
3 rkl pastan keitinvettä
Lisäksi: Laadukasta pastaa
Irrota basilikan lehdet ilman varsia ja laita korkeareunaiseen kulhoon, raasta parmesaani ja pilko valkosipuli. Lisää kaikki samaan kulhoon. Paahda pinjansiemenet pannulla kullanruskeiksi ja kaada mukaan kulhoon ja lisää oliiviöljy.
Mausta pippurilla ja suolalla ja surauta kaikki ainekset sauvasekoittimella kunnes ainekset ovat hyvin sekoittuneet. Lisään itse 3-5 rkl pastan keitinvettä jotta pestosta tulee sopivan samettinen ja juokseva.
Tee myös tämä uunifetapasta:
https://liemessa.fi/2019/02/uunifetapasta/
Emme sekoittaneet kaikkia aineksia yhteen vaan jokainen sai pöydässä sekoittaa ”sekoituskulhossa” nämä ainekset oman pasta-annoksen kanssa sopivassa suhteessa.
Match made in heaven👌🏻 ainakin minun makuun. Tänään sunnuntaina löimme yhteen vähän sitä sun tätä mitä jääkaapissa oli jäljellä ennen kun oli aika lähteä kotiinpäin. Rentouttavaa sunnuntaita. <3
Kommentit