Janina Fry

Unissa sattuu ja tapahtuu

Teksti:
Janina Fry

Näin perjantaina hektisen viikon jälkeen on ihan mielenkiintoista analysoida yöunia. Viime yönä olen ollut niin aktiivinen unissani, että olin ihan pää pyörällä kun heräsin. Ajelin erilaisilla kulkuvälineillä kuten metrolla, lentokoneella ja kumiveneellä. Jouduin merihätään ja purjealus pelasti minut. Seuraavaksi liitelin menemään catwalkilla pilkullisissa polvisukissa ja tanssin Marco Bjurströmin koreografiassa. Siitä sulavasti ilman välivaiheita painelin hiekkatietä täysillä muovisella lasten potkumopolla. Yritin pelastaa ihmisiä pulasta liian ahtaasta parkkihallista ja lupauduin suunnittelijaksi saksalaiselle muotibrändille josta en ollut koskaan ennen kuullutkaan. Kiireinen yö toisin sanoen.

En ole mikään unien tulkitsija, mutta ihan keittiöpsykologiaa soveltaen vaikuttaa siltä että alitajunnalla riittää käsiteltävää. Nyt istun tässä aamukahvini kanssa kynttilänvalossa meditaatiohetken jälkeen. Parasta mitä voin tehdä itselleni aamuisin on ottaa tämä hiljainen hetki itselleni. Hiljennän ajatusten virran ja sukellan kehon ja sielun kohtaamispisteeseen. Syvää hengittäen tunnen kuinka sieluni saa jokaisen solun kehossani värähtelemään. Olen elossa tässä, nyt ja joka solulla. Tunnen värähtelyn jalkapohjia ja sormenpäitä myöden. Mitä kiireisempi arki on sitä tärkeämpää on allakoida juuri näitä meditaatiohetkiä itselleen. Tämä myös muistutuksena itselleni.

Viidentoista minuutin hiljaisen meditaatiohetken jälkeen sisäisen rauhan tila on laajentunut ja vastauksia erinäisiin pulmiin pulpahtaa esille syvemmästä tietoudesta eikä ajatusten puristamana.

Tällaisia ajatuksia tänään <3

Iloa ja valoa päivääsi,

Janina

X