Mainos: Vitabalans
Mainos | Vitabalans Janina Fry

Vitabalans Lady-sarjan Biotin Collagenista tukea ikääntyvän ihon ravitsemiseen sisäisesti

Teksti:
Vitabalans

Kaupallinen yhteistyö Vitabalans

Minun on myönnettävä, että olen hieman myöhäisherännäinen kollageenijauheen suhteen. Nyt kun sain mahdollisuuden testata puhtaasti kotimaisia Vitabalans Lady-sarjan Biotin Collagen -tuotteita, niin tartuin tilaisuuteen. Olen täydellinen ”koekaniini” kyseisille tuotteille koska en ole ennen vastaavia lisäravinteita syönytkään. Olen ajatellut, että perinteiset konstit kantavat kuten se että liikkuu säännöllisesti, syö monipuolisesti ja ruokavaliossa on paljon värikkäitä vihanneksia ja hedelmiä, nukkuu enemmän ja käy säännöllisesti tehokkaissa kasvohoidoissa. Lisäksi hoidan ihoa laadukkailla tuotteilla kotona + suojelen ihoa auringolta.

Olen kuitenkin sitä mieltä, että pieni boostaus tässä kohtaa ei olisi pahitteeksi. Nuorempana ihossa ei näkynyt jokainen virheliike ruokavaliossa. Nyt kaikki näkyy, kuten esimerkiksi liiallinen valkoisen sokerin tai  jauhojen syönti joka veltostuttaa ihoa silminnähden. Siksi ikääntyvä iho tarvitsee myös täsmällistä ravintoa sisältäpäin ja luettuani täältä faktaa kollageenista lisäravinteena olen vakuuttunut siitä, että näitä haluan kokeilla. Vitabalans Lady -tuotteiden valikoimaan kuuluu sarja erityisesti naiselliseen hyvinvointiin suunnattuja tuotteita.

Nämä lisäravinteet kuuluvat aamurutiiniini

Otan joka aamu D-vitamiinit ja C-vitamiinijauheen sekoitettuna veteen, Omega 3 ja maitohappobakteereja. Syön monipuolisesti enkä ole juurikaan näiden lisäksi ottanut muuta. Nyt kuitenkin tuntuu siltä, että esimerkiksi kynteni ovat heikommat ja katkeilevat herkästi ja siksi se on loistavaa, että tämä Vitabalansin kollageenijauhe sisältää myös biotiinia. En malta odottaa, että tuloksia alkaa näkymään. Raportoin tänne elokuun alussa miten tuote on vaikuttanut ja miten se näkyy ihossani. Alla tietoa miten Biotin Collagen kollageeni toimii.

Kliinisesti tutkittu Verisol® P-kollageeni tasoittaa juonteita

Verisol® P-kollageeni on hydrolysoitua kollageenia eli kollageenipeptidejä. Kollageenipeptidit ovat pieniä kollageeniproteiinien rakennusosia, jotka on pilkottu sian I tyypin kollageenista. Hydrolysoidun kollageenin etuna on sen tehokas imeytyminen: kollageenipeptidit pystyvät imeytymään elimistöön kokonaisina, toisin kuin suurikokoiset kollageenimolekyylit, jotka elimistön on hajotettava pääosin yksittäisiksi aminohapoiksi ennen imeytymistä. Elimistö siis käsittelee kokonaisia kollageenimolekyylejä kuin mitä tahansa muutakin proteiinia.

Biotin Collagen sisältää myös reilun määrä hyaluronihappoa, joka kosteuttaa ihoa. Tuotteet sisältävät myös sinkkiä ja C-vitamiinia. C-vitamiini on välttämätön vitamiini ihon luontaiselle kollageenin muodostumiselle, jonka takia on hyvä, että se on jo valmiina tuotteissa.

Kuten aikaisemmin totesin ihon kauneus, kimmoisuus ja hyvinvointi on monen asian summa. Uni, Ravinto, Liikunta, Stressi, Palautuminen, kaikki nämä seikat vaikuttavat siis ihoon ja yleiseen hyvinvointiin mutta me voimme antaa sille pienen lisäboostin korkealaatuisen kollageenin muodossa.

Sain myös ilon arpoa teidän lukijoiden kesken 1 kpl Collagen jauhetta ja 1 kpl Collagen tabletteja (yhden palkinnon arvo on 20-25 €). Kommentoi alle kumman tuotteen haluaisit mieluummin voittaa niin olet mukana arvonnassa. Jätä myös yhteystietosi, ne näkyvät vain minulle. Arvonta-aikaa on 9.6. asti.

X