Mainos: Vitabalans
Mainos | Vitabalans Janina Fry

Läsnäoloa itseään kuunnellen – Vitabalans Lady-tuotteiden arvonta

Teksti:
Vitabalans

Kaupallinen yhteistyö Vitabalans

Olen keskittynyt viimeisen viikon aikana ottamaan tietoisesti vähän kierroksia alas. Syksy on mennyt nopeammin kuin ikinä ja minusta tuntuu, että en ole kuunnellut itseäni tarpeeksi hyvin tässä myllerryksessä tanssin, muuton ja yrittämisen keskellä. Me ihmiset olemme hyvin sopeutuvia ja taivumme paineiden alla mutta jotta pystymme taipumaan niin, että emme katkea, on meidän huolehdittava itsestämme. Tarvitsemme tarpeeksi unta, hyvää ravintoa, liikuntaa, juoda tarpeeksi vettä ja meillä pitää olla merkityksellistä tekemistä.

Miten hidastaa?

Tärkein asia on tuoda läsnäolo mukaan kaikkeen tekemiseen. Tehdä arkisiakin asioita läsnäolevasti. Tiedän ainakin itse, että silloin on aika hidastaa kun alkaa tekemään asioita autopilotilla. Hyvä esimerkki on aamiaisen nauttiminen rauhallisesti ja läsnäolevasti, koska silloin tekee myös järkevämpiä ja terveellisimpiä valintoja kun aidosti kuuntelee itseään. Olen itse kiireessä jättänyt väliin terveisiä ainesosia aamupalasta vain koska huitelen menemään ja päädyn syömään juustoleipiä, vaikka puuro marjoilla ja jugurtilla pitää energiatasot ylhäällä. Olen myös unohtanut ottaa tietyt lisäravinteet, jotka tässä ajassa on hyvä ottaa kuten C-vitamiini ja maitohappobakeerit. Olen satunnaisesti muistanut ottaa Vitabalans Lady -sarjan Biotin Collagenia vesilasiin sekoitettuna. Sain niin paljon hyvää palautetta ihoni kunnosta edellisen kuurin jälkeen! Meikkaajat ja ihonhoidon ammattilaiset, jotka koskettelevat ihoani ja tarkastelevat sitä läheltä, kehuivat ihoni kimmoisuutta ja kuntoa. Mitään muita muutoksia en ollut tehnyt kun lisännyt Biotin Collagenia ruokavaliooni. Nyt sain mahdollisuuden testata kaikkia Vitabalans Lady-tuotteita ja sehän tuli kuin tilauksesta. Eli mitä tuotteita olen alkanut käyttämään?

Cranberry Strong Natural Defence

Cranberry Strong Natural Defence on täydellinen kapseli. Se sisältää karpaloa, maitohappobakteereja ja C-vitamiinia. C-vitamiini on hyvä lisä etenkin syksy- ja talviaikaan, koska se tukee vastustuskyvyn toimintaa. Maitohappobakteerit taas sopivat hyvin päivittäiseen käyttöön monipuolisen ruokavalion lisäksi. Uutiset ympäri maailmaa ovat olleet huolestuttavia ja toivoisin kovasti, että koko perheemme pysyisi terveenä tässä haastavassa ajassa. D-vitamiinia syömme kaikki ja lapset syövät myös maitohappotabletteja.

Gynolacta Intim Care

Gynolacta Intim Care on hyvä tuotevarsinkin herkutteluviikonlopun jälkeen. Olen huomannut, että liika sokeri voi horjuttaa myös intiimialueen pH-tasapainon ja silloin tämä on oiva täsmätuote palauttamaan intiimialueen luontaisen happamuuden. Keho on viisas ja se kyllä kertoo nopeasti aiheuttamalla epämukavaa oloa ylenpalttisen makean syömisen jälkeen.

Vitabalans Biotin Collagen Skin Beauty

Biotin Collagen Skin Beauty on tuttu tuote ennestään ja olenkin kertonut teille aiemmin positiivisista kokemuksistani siihen liittyen. Nyt huomaan, että tiukka aikataulu näkyy myös ihossa väsymyksenä ja silmänaluset ovat hieman tummat. Aion ottaa uudelleen kuuriluonteisesti tämän tuotteen käyttöön ja kiinnittää enemmän huomiota siihen, että saan riittävän pitkät yöunet. Olen nimittäin ottanut rentotumiskeinoksi katsoa Netflixiä sängyssä ennen nukahtamista. Sininen valo ei auta rauhoittumaan yöunille, vaan saa minut ylivirittyneeseen tilaan. Tähän on tehtävä muutos ja aikaraja.

 

Onko teillä muilla pimeään vuodenaikaan sukeltaessa vaikeuksia pysyä kiinni terveellisimmissä rutiineissa?

Minulla käy niin. Syön raskaammin ja katselen enemmän sarjoja suoratoistopalveluista. Katselemme tyttäreni kanssa kaikenlaisia hömppä-jouluelokuvia ja harrastamme koko perheen leffamaratoniltoja. Onko se sitten toisaalta huono? Valo ja aurinko vaikuttaa meihin suuresti, puhumattakaan sen puutteesta ja jotenkin viltin alle käpertyminen ja herkuttelu kompensoi ja tekee sielulle hyvää. Toki harrastan silti myös liikuntaa, mutta tässä ajassa olen ehdottomasti sitä mieltä, että ei saa olla turhan ankara itselleen. Tämä on sitä tasapainoilua. Kunhan pysyy poissa ääripääkäyttäytymisestä. Siksi on hyvä hidastaa ja kiinnittää huomiota päivittäisiin valintoihin.

Valmistautuminen jouluun

Parasta tässä pimeässä vuodenajassa on tietenkin se, kun saa alkaa valmistautumaan jouluun. Olen jouluhullu jos mieheltäni kysytään. Aloitan heti marraskuussa ripustamalla jouluvaloja sekä suunnittelemalla kattauksia ja ruokia joulupöytään. Tänä vuonna täytyykin suunnitella tarkemmin, miten koristella joulu, koska olemme tässä väliaikaiskodissa eikä tilaa ole samalla tavalla. Tärkein joulussa on kuitenkin tunnelma ja se, että kaikilla olisi mahdollisimman hyvä olla. Uskon, että tänä vuonna laatu korvaa määrän. Voisinkin kuvitella antavani sydänystävilleni joululahjaksi Vitabalans Lady-tuotepaketin.

 

Vitabalans Lady

Vitabalans Lady -joulukalenteri aukeaa 1.12.!

Tänä vuonna Vitabalans Lady -sivuilla aukeaa joulukalenteri, jossa voi jouluaattoon asti voittaa tuotepalkintoja. Tässä on kyllä joulukalenteri minun mieleeni! Linkkailen siihen Instagramin puolella ja kalenteriin pääsette myös suoraan tästä. Lapsille ajattelin tänä vuonna tehdä itse kalenterin. Jos teillä on hyviä ideoita millä täyttää se (muulla kuin herkuilla), niin otan vinkkejä ilomielin vastaan 🙂

Joulu vietetään muuten pienessä piirissä ja matkustamiset ulkomaille voimme unohtaa. Lasten isoisä on amerikkalainen ja hänellä on tietenkin kova ikävä heitä, kuten lapsillakin häntä. Onneksi on helppo olla videoyhteydessä. Millä tavalla teidän joulu tulee olemaan erilainen tänä vuonna?

Vitabalans Lady -arvonta

Lopuksi saan arpoa teidän kesken pimeää vuodenaikaa piristävän tuotepaketin! Voittaja saa valita itselleen kaksi (2kpl) Vitabalans Lady-tuotetta kokeiluun. Voittajaa saa valita seuraavista tuotteista: Biotin Strong, Biotin Collagen (tabletti tai jauhe), Cranberry Strong tai Gynolacta. Osallistumisaikaa on 14.12. asti ja arvonnan säännöt löytyvät täältä. Palkinnon arvo on noin 45€.

Onnea arvontaan!

Janina <3

X