Jenni Ukkonen

10 minuutin luottoarkimeikki

Teksti: Jenni Ukkonen

Postaus sisältää kaupallisia linkkejä, merkattu *-merkillä.

Nyt kun teen töitä toimistolta käsin enkä voikaan ottaa aamuisin ihan niin paljon aikaa itselleni kun aiemmin (enkä myöskään voi enää ilmestyä töihin meikittä ja pyjamassa), oon aika nopeaa onnistunut löytämään keinot maksimoida aikani aamuisin, jotta saan niihin kuitenkin mahtumaan kaiken, mitä haluan ennen toimistolle lähtöä saavuttaa. Yksi on ollut arkimeikkini teko niin, että se onnistuu noin kymmenessä minuutissa. Myös viikonloppuisin teen nykyään aina saman meikin; se toimii ja on tosiaan helppo ja nopea tehdä. Tällainen on mun arki/luottomekki:

Pohja

En muista milloin olisin viimeksi käyttänyt meikkivoidetta. Sävytetty päivävoide on mun mieleen. Just nyt tykkään tosi paljon * Evolve Organic Beautyn lähes seerumimaisesta tuotteesta, pidempiaikaisempi lempparini sen sijaan on * Laura Mercierin voide. Molemmat sisältävät suojakertoimen, mikä on mun mielestä todella tärkeä ominaisuus.

Päälle laitan peiteväriä, maltillisesti vain minne tuntuu tarvivan; silmien alle ja ehkä hieman leukaan. Just nyt käytössä * Fenty Beautyn Match Stix. Noihin kohtiin taputan päälle kevyesti puuteria (* Laura Mercier).

Varjostus ja korostus

Käytän aurinkopuuteria varjostukseen, nyt mulla on ollut jo kauan * Marc Jacobsin mattasävyinen aurinkopuuteri, koska se ei vaan tunnu loppuvan. Oon kuullut paljon kehuja * Too Faced Chocolate Soleil-puuterista ja sitä oon ajatellut ostaa sitten kun tämä vihdoin joskus loppuu, heh!

Poskipunani on tämä * Narsin klassikko.

Silmät ja kulmat

Lemppari luomiväripalettini on ollut jo pitkään * Tarte Pro to Go ja vaikkei siitä ole mitään pahaa sanottavaa, vilkuilen aina välillä muita samantyylisiä ihan vaan vaihteluksi. Tämän paletin vaaleintä sävyä käytän nenän varjostukseen ja silmäluomien pohjalle. Silmiin laitan tämän jälkeen mattaruskeaa sävyä, myös alaluomelle. Tummanruskealla mattasävyllä vedän silmien ulkokulmiin lyhyen cat eye-rajauksen.

Ripsarina mulla on just nyt * Lancomen Monsieur Big, mistä oon tykännyt paljon.

Kulmille en tällä hetkellä tee muuta kuin harjaan läpi – värjään ne itse kotona n. kolmen viikon välein. Nyt mulla on mennyt jo kymmenisen viikkoa viime laminoinnista, ajattelin käydä tekemässä sen viimeistään parin viikon sisään uudelleen. Toisella kerralla jälki tuntui pysyvän ekaa pidempään (mulla oli ekan ja tämän tokan laminoinnin välillä muistaakseni vain 6 tai 7 viikkoa).

Huulet

Arkisin käytän eniten sävytettyjä huulivoiteita punaisen eri sävyissä. Tämä * Narsin voide, * Innisfreen ja * Lanolipsin tuubit ovat suosikkejani. Mun huulet on nykyään jotenkin koko ajan kuivan tuntoiset joten lisäilen näitä pitkin päivää.

FOLLOW ME

Bloglovin / Blogit.fi / Facebook / Instagram / Twitter

Lue myös

X