Jenni Ukkonen

10 x kodin toivelista ripauksella nudea

Teksti: Jenni Ukkonen

Postaus sisältää kaupallisia linkkejä.

Pussilakanasetti (ja tietysti myös pellavaisena!) / Jakkara / Pyyhesetti / Lasisetti / Vaasi / Torkkupeitto / Pöytävalaisin / Sohvapenkki / Matto / Sohvapöytä

Rakastan nudea kodin sisustuksessa – se toimii niin kauniisti muiden suosimieni värien, eli valkean, beigen, mustan ja harmaan kaverina. Se onkin mielestäni täydellinen sävy kodin sisustuksen freesaamiseen ilman, että tarvii laittaa kaikki muu samalla uusiksi. Juuri nyt haaveilen ihan erityisesti hempeän nuden sävyisistä pussilakanoista (kollaasin setti on mitä täydellisin!) ja pienestä samettijakkarasta, mitä voisi kuljettaa makkarin, eteisen ja olohuoneen välillä – näyttäisi toimivan hyvin jopa lisä laskutilana mikäli tuohon sänkykuvaan on uskomista. Lisäksi tyylikäs sohvapenkki on asia, mitä huomaan ihailevani tuon tuosta – juuri nyt en vaan keksi, minne sellaisen sitten asettaisi! Ehkä sitten seuraavaan kotiin, jos siellä on yhtään erilainen pohjaratkaisu, tai kenties vaan enemmän huoneita. Toivoa ainakin saa!

Tähän halusin koota omaa kodin toivelistaani kuitenkin ihan ensisijaisesti tämänhetkiseen kotiimme sopien – pieniä / pienehköjä päivityksiä, mihin ei tarvi satsata suuria summia, mutta mitkä piristävät ja valmistavat valoisampiin päiviin. Juuri nyt kannattaa tsekata kodinsisustusta ajatellen myös Elloksen alennukset – laittaisin itse sinne tilausta saman tien, jos vaan saisin sieltä tänne Arabiemiraatteihin tilattua! Valikoima Elloksella on nykyään omaan silmääni vertaansa vailla. Oletteko samaa mieltä?

FOLLOW ME

Bloglovin / Blogit.fi / Facebook / Instagram / Twitter / Youtube

Lue myös

X