Jenni Ukkonen

10 x Vaatekaappiin tänä syksynä

Teksti: Jenni Ukkonen

Postaus sisältää kaupallisia linkkejä, merkattu *-merkillä.

* Neuletakki / * Hiuspanta / * Nilkkurit / * Farkut / * Korvakorut / * Beiget housut / * Takki / * Kashmir housut / * Kashmir huppari / * Aurinkolasit / * Laukku / * Nahkahousut

Vaikka en pääsekään nauttimaan ruskasta ja kirpeistä syyspäivistä tänä vuonna, halusin silti haaveilla ja miettiä mitä löytäisin mielelläni vaatekaapistani, jos pääsisin. Osasta näistä olisi toki iloa täällä Arabiemiraateissakin, jos ei muuten niin ainakin tyylin puolesta – ja niihin tulen varmastikin itse tällä erää keskittymään. Millaisia syyssuosikkeja teillä on?

 • Muhkeat neuletakit – aiempina vuosina olen suosinut pääsääntöisesti umpinaisia neulepaitoja, mutta tänä syksynä neuletakeissa on jotain kiehtovaa. Lyhyt, leveä malli on mieleeni! Toimii sellaisenaan ilman mitään alla, hieman ylhäältä avoimena tai täysin avoimena minkä tahansa vaatteen päällä.
 • Hiuspannat – tämä trendi tuo mieleeni Gossip Girlin ja ajan n. kymmenen vuotta sitten, kun me kaikki (vai olenko väärässä?) viimeistelimme asumme Blairin tyyliin hiuspannoilla. Trendi, jonka olen ottanut suurella innolla uudelleen vastaan!
 • Mokkanahkanilkkurit – mokkanahka sopii syksyyn niin hyvin, ja nilkkurit matalalla korolla toimivat täydellisesti missä tahansa asussa ja tilanteessa
 • Leveät/suorat farkut – en enää edes muista milloin käytin viimeksi pillifarkkuja. Nyt farkut saavat olla vielä asteen mom jeanseja leveämmät lahkeista
 • Katseenkääntävät korvakorut – Tämä jo pidempään vallinnut trendi jatkuu myös syksyllä ja hiuspantojen oheella tämä on suosikkejani mitä asusteisiin tulee. Helppo tapa tuoda asuun jotain yllättävää tai hauskaa
 • Beiget housut – ehdottomasti suosikkitrendini! Tästä mainitsin hiljattain ja sittemmin paritkin beiget housut ovat löytäneet tiensä vaatekaappiini. Tervetullutta vaihtelua farkuille!
 • Armytakit – tämä takkiklassikko toimii joka syksy, eli on myös täydellinen investointikohde mikäli niin haluaa. Tuo kivasti särmää naisellisempiin asuihin!
 • Ylellinen kotiasusetti – toimii yhdessä tai erikseen, kotona ja kodin ulkopuolella. Must!
 • Viininpunainen laukku – syksyisin tulee helposti suosittua värikkäämmän tai vaaleampisävyisen kesän jälkeen mustaa, harmaata, ruskeaa ja muita tummia värejä. Näin ainakin omalla kohtaani usein käy. Viininpunainen laukku tuo asuun juuri sopivasti väriä, joka toimii syksyisen värimaailman kanssa.
 • Nahkahousut – vielä yksi jokasyksyinen suosikkini. Tänä syksynä silmääni miellyttävät leveälahkeisten farkkujen ja rennon mallisten beigejen housujen lisäksi hieman pussittavat nahkahousut.
 • Bonus: ajattomat aurinkolasit – kesällä tuli käytettyä välillä hieman villimpiä aurinkolasimalleja, joten syksyn tullen on sopiva aika palata back to basics kera ajattomien aurinkolasien.

Lisää *:

FOLLOW ME

Bloglovin / Blogit.fi / Facebook / Instagram / Twitter / Youtube

Kuvat Pinterest-kansiostani A U T U M N

Lue myös

X