Jenni Ukkonen

12 x Kauneudenhoidon luottotuotteeni

Teksti: Jenni Ukkonen

Postaus sisältää kaupallisia linkkejä, merkattu *-merkillä.

Lyhyesti ja ytimekkäästi: tähän väliin ajattelin listata todellisia luottotuotteitani mitä ihonhoitoon ja meikkeihin tulee- välillä tulee tietty kokeiltua ja annettua mahdollisuus myös muille tuotteille, mutta nämä on sellaisia mihin palaan aina uudelleen, sillä tiedän niiden toimivan omassa käytössäni. Paljastakaa kommenteissa omanne; löytyykö samoja lemppareita?

Puhdistukseen…

Puhdistan kasvoni joka aamu misellivedellä: * Lumenen öljymisellivesi on i h a n a enkä osaisi enää kuvitella olevani ilman sitä. Iltaisin aloitan ihon puhdistuksen sillä ja jatkan sitten vielä toiseen, yleensä öljymäiseen, puhdistusaineeseen.

Kosteutukseen…

Käytän aamuin illoin essencea (* Misshan First Treatment Essence on ollut käytössä jo pidempään) kosteusvoiteen alla tehostamassa ihon kosteutusta, mutta jos ihoni kaipaa super kosteutusta, korjaa * Summer Fridays Jet Lag Mask tilanteen yhdessä yössä.

Ikääntymisen merkkejä vastaan…

* Innisfreen Jeju Orchid Eye Cream tuntuu niin ylellisestä silmänympärysvoiteelta, etten enää missään nimessä unohtaisi tätä tärkeää askelta päivittäisestä ihonhoidostani!

Meikkipohjaan…

* Laura Mercierin Tinted Moisturiser on pitkäaikainen lempparini, joka kosteuttaa, tasoittaa ihon sävyä ja jättää kasvot heleiksi.

Ripsille…

Tällä hetkellä huomaan käyttäväni useimmiten * L’Orealin Lash Paradise ripsiväriä. Erottelee ripset todella kauniisti, jättäen ne todella tuuhean näköisiksi.

Kulmakarvoille…

Tykkään ohuista kynistä, juuri nyt tykkään eniten * Innisfree Auto Eye Brow Pencil sävyssä Urban Brown.

Hiuksille…

* Olaplex on ollut jo hetken valttikorttini. Viimeisenä otin käyttöön * Bond Smootherin, joka levitetään hieman kosteisiin tai kuiviin hiuksiin (keskiosasta alaspäin) korjaamaan hiusten rakennetta ja pitämään ne sileinä.

Tuoksuun…

Päiväsaikaan Chanel Mademoiselle ja iltaisin Tom Fordin Black Orchid.

Huulille…

Arkisin käytän * Innisfreen My Lip Balm sävyssä Mint Earl Grey, jos haluan jotain vahvempaa niin * Charlotte Tilburyn Pillow Talk (täydellisen luonnollinen nude!) tai * Huda Beautyn Trophy Wife.

Kynsille…

Lakkaan kynteni lähes yksinomaan vaalenapunaisellä nudesävyllä, valkoisella tai tummanpunaisella. Suosikkini ovat Orlyn Rose Colored Glasses ja * Essien Topless and Barefoot.

Matkustamiseen…

Kasvosuihke on ehdoton, * Lumenen Lähde-suihke lempparini tähän tarkoitukseen. Lisäksi otan reissuun aina vähintään yhden liinanaamion mukaan ja käytän sen viimeistään lennolta hotellille/majoitukseen päästyäni.

Rusketukseen

Viime aikoina on todella tykännyt * St Tropez Purity-sarjasta, varsinkin kasvosuihkeesta. Sävy on todella luonnollinen ja kaunis. Yllätyin, että pidin näistä tuotteista niin paljon, sillä näitä ennen valitsin aina kaikista tummimman sävyiset itseruskettavat vahvalla levitysvärillä!

FOLLOW ME

Bloglovin / Blogit.fi / Facebook / Instagram / Twitter / Youtube

Lue myös

X