Jenni Ukkonen

2 x itseruskettavan nopeampi poisto / tasoitus

Teksti: Jenni Ukkonen

Postaus sisältää kaupallisia linkkejä, merkattu *-merkillä.

Olen ollut itseruskettavien aktiivinen käyttäjä jo vuosikausia, varmaan aikalailla puolet elämästäni. Silti edelleen myös mulle käy kämmejä sen levityksen tai tasaisen lopputuloksen saamisessa – ei onneksi kovin usein, mutta toisinaan huomaan olleeni huolimaton tai esimerkiksi uusi itseruskettava onkin ollut ajattelemaani tummempi ja tarttunut tiukasti polviin tai epäsiististi nilkkoihin (kuten juuri nyt, siksi aihe tulikin mieleeni). Yleensä päädyn näissä tilanteissa raapimaan ihoni lähes verille kuorivan kintaan kanssa ja siltikin lopputulos voi olla epätasainen ja vaatia uutta itseruskettavakerrosta – mistä toki siitäkin tulee helposti epätasainen, jos pohjakin on sitä.

Ensimmäistä kertaa elämässäni päädyin tilaamaan testiin kaksi eri tuotetta, joiden pitäisi auttaa poistamaan tai tasoittamaan itseruskettava iholta nopeammin ja helpommin. Nyt mietinkin, miksi ihmeessä en ole kokeillut näitä aiemmin – näidenhän kuuluisi olla osa jokaisen kotirusketussettiä, siinä missä itseruskettavan levityskäsineetkin!

Tässäpä siis esittelyssä kaksi erilaista tuotetta itseruskettavan poistoon tai tasoittamiseen ja mielipiteeni niistä:


* St Tropez itseruskettavan poistokinnas

Vähän sama idea kuin aiemmin suihkussa käyttämissäni kuorintakintaissa, eli käsi sisään ja sitten kevyesti hieromaan iholta epämääräiset itseruskettavat (sävyn jo kehityttyä). Kintaalla saa tehokkaasti läikät pois iholta ilman että tarvii hangata kovaa ja plussana iho on jälkeenpäin silkkisen pehmeä.

* Bondi Sands Self Tan Eraser

Tämä vaahtomainen itseruskettavan poistaja levitetään niihin kohtiin, mistä ruskettavan haluaa pois tai tasaisemmaksi; itselläni ne on tosiaan lähes aina tummat polvet ja läikikkäät/epätasaiset nilkat ja jalkapöytä. Jätän vaahdon vähän paksummin iholle ja annan vaikuttaa kehotetun viiden minuutin verran. Samanaikaisesti kun vaahto tekee taikojaan, se myös kosteuttaa ihoa ja jättää sen niinikään pehmeäksi. Lopuksi vaahto huuhdellaan pois; tarpeen vaatiessa noita kohtia voi myös kevyesti hieroa esim. yllä mainitulla kintaalla, jos sävy on todella tiukkaan jumahtanut.

Itse tykkäsin erityisesti vaahdosta, koska tuo kinnas on tosiaan käytännössä sama, kuin ihon kuorintakintaat – ehkä vähän tehokkaampi tässä tarkoituksessa, mutta jos pitäisi valita vain yksi niin ilman muuta vaahto. Kinnas tosin on helppo vaihtoehto vaikka matkallle lähtiessä, tai ottaa mukaan muuten vaan jos ei ole varma, miltä itseruskettava näyttää myöhemmin.

Oletteko te kokeillut itseruskettavan poistoaiheita tai tuotteita? Onko teillä jotain suosikkia, mistä haluaisitte vinkata?

FOLLOW ME

Bloglovin / Blogit.fi / Facebook / Instagram / Twitter

Lue myös

X