Jenni Ukkonen

3 x Asu leopardikuosilla

Teksti: Jenni Ukkonen


Postaus sisältää kaupallisia linkkejä.

Onkohan keneltäkään jäänyt huomaamatta, että eläinkuosit ovat täällä taas? Leopardikuvioista olen aina pitänyt ja olen iloinen, että sitä näkyy taas paljon; seeprakuosia puolestaan vierastan edelleen, vaikka sitäkin näkyy nyt siellä täällä. Leovillityksen innoittamana valitsin kolme omaa suosikkiani tämän kuosin käyttöön – takki, hame ja mekko – ja mietin, millaissa asuissa haluaisin tätä kissamaista kuosia käyttää…

P.s. Mainittavan arvoista tähän väliin, että Net-A-Porter tarjoaa parhaillaan 15% alennuksen koodilla FASHIONFIX – siispä nyt on loistava aika miettiä toivelistalta löytyvien designertuotteiden tilausta! Suurin osa alla olevista tuotteista on kuitenkin ihan budjettiystävällisiä, mutta halusin vinkata kuitenkin heh.

1.

Takki / Farkut / Neule / Loaferit / Laukku

Muhkea leopardikuvioinen tekoturkis näyttää niin tyylikkäältä muuten mustassa asussa! Pukisin alle joko kollaasin tyyliin mustat farkut tai housut ja ohuen neuleen, tai vaihtoehtoisesti yksinkertaisen mustan mekon. Jalkaan loaferit ja trendikäs, mutta samalla oikeasti aika ajaton asu on valmis! Tuo kollaasiin ujuttamani laukku on muuten juuri nyt toivelistani kärkipäässä – upea tuossa viininpunaisessa sesonkivärissä, kuin myös neutraalina valkoisena!

2.

Hame / Neule / Nilkkurit / Korvakorut / Laukku / Aurinkolasit

Tämä asu on todella paljon mieleeni – niin paljon, että tilasin tuon kyseisen hameen itselleni aiemmin tällä viikolla, kuin myös helmikorvikset, muhkean valkoisen neuleen ja sukkamaiset nilkkurit (ne tosin hieman eri versioina, kuin kollaasissa). Toivottavasti ne ehtivät tulla ennen häämatkalle lähtöä, jotta voin pukeutua asuun reissun päällä!

3.

Mekko / Neule / Laukku / Nilkkurit

Näin jälkikäteen harmittelen, etten ostanut erästä Gannin taannoisessa mallistossa ollutta leopardimekkoa, mutta tämä kollaasiin löytämäni mekko liippaa kyllä todella läheltä! Mekkoa on helppo käyttää myös säiden viiletessä, kun sen päälle pukee lämpimän neuleen tai neuletakin ja sujauttaa jalkoihin nilkkurit.

 

Lisää leopardia:

FOLLOW ME

Bloglovin / Blogit.fi / Facebook / Instagram / Twitter / Youtube

Kuvat Pinterest-kansiostani S T Y L E

Lue myös

X