Jenni Ukkonen

3 x Helppo ja nopea asu syyspäiviin

Teksti: Jenni Ukkonen

Postaus sisältää kaupallisia linkkejä.

Vaikka syksy on ajatuksen tasolla mitä ihaninta ja kauneinta aikaa, niin totuus on, että se tuo varsinkin lämpimän kesän jälkeen varmasti myös omat haasteensa – pimeämmät ja viileämmät, kenties jopa sateiset ja koleat aamut tulevat ensimmäisenä mieleeni. Ne aamut, kun tekee mieli vaan kääntää kylkeä ja nukkua vähän pidempään. Sellaisina aamuina tulevat luottoasut tarpeeseen. Listasin alle kolme sellaista asua, mitä voisin hyvinkin nähdä vetäväni ylleni päivästä toiseen noiden syksyisten aamujen yllättäessä…

Neule (myös tämä on ihana!) / Hame / Kengät / Meikkivoide / Silmälasit

Harmaa neule toimii aina ja kaiken kanssa. Ennen kuin syksy muuttuu kylmäksi talveksi, käyttäisin midimittaisia hameita niin pitkään kuin mahdollista. Mukavat sneakerit jalkaan (näin Koreassa ja Japanissa nyt NIIN monet kokovalkoiset sneakerit mitä upeimmissa asuissa, että ne menivät taas lempparieni kärkipäähän) ja luonnollinen meikki kasvoille – rennon tyylikäs asu on valmis!

Paita / Farkut / Nilkkurit / Kynsilakka / Liivit

Entä milloinpa paitapuseron ja farkkujen yhdistelmä ei toimisi? Kummatkin voivat olla oikeastaan mitä variä hyvänsä, joten nämä löytynevät jokaisen kaapista jo valmiiksi. Klassiseen kokonaisuuteen sopisivat mainiosti juuri nyt todella trendikkäät sukkabootsit ja syksyisen tummat kynnet.

Mekko / Takki / Saappaat / Huulipuna / Korvakorut

En tiedä miksi, mutta midimitta toimii mielestäni syksyssä mainiosti – ehkä se suojaa vähän minejä enemmän, mutta ei laahaa (mahollisesti märkää) maata maksimekon tavoin. Tykkään pitkien saappaiden ja midimitan yhdistelmästä. Tuo raikkaan nude huulipuna on oma suosikkisävyni, suosittelen sitä ihan jokaiselle!

FOLLOW ME

Bloglovin / Blogit.fi / Facebook / Instagram / Twitter / Youtube

Lue myös

X