Jenni Ukkonen

3 x Neutraalinsävyinen asuidea

Teksti: Jenni Ukkonen

Postaus sisältää kaupallisia linkkejä, merkattu *-merkillä.

Nyt kun olen taas yksin kotona, aion vihdoin ja viimein tehdä sen, mitä olen jo kauan halunnut ja aikonut – tyhjentää vaatekaapit yksi kerrallaan ja järjestellä ne ihan kunnolla, sillä jopa muuton yhteydessä (mistä on kuitenkin mennyt jo yli kolme kuukautta) ne tuli täytettyä vähän hutien… tiedän, että mulla on kaapeissa vaikka mitä kivaa, mitä voisin käyttää, mutten yksinkertaisesti löydä niitä, koska nykyisessä järjestelyssä ei ole mitään tolkkua. Tämän projektin myötä yritin vähän miettiä, millaisia asuja voisin koota syksyisempään henkeen, vaikkei meillä mitään syksyä siis täällä olekaan. Säät ovat kuitenkin nyt tosi miellyttävät ja aikaisin aamusta ja auringon laskettua välillä jopa aika raikkaan tuntoiset.

Yritin miettiä nämä kollaasin asut sellaisten vaatekappaleiden ympärille, joiden käyttö onnistuu (ainakin jossain määrin, ehkä…) myös Arabiemiraattien talvikaudessa, eli 25-30 asteen tietämillä – kenties hieman erilaisina variaatioina, mutta silti. Lahkeista avoimet housut, silkkiset hameet ja mekot, sekä neulemekot ovat nimittäin just nyt hyvin lähellä sydäntäni. Vaikka ne täytyykin pukea täällä hieman kevyemmin, kuin Euroopassa tähän aikaan vuodesta.

 

* Neulepaita / Housut / * Kengät / * Korvakorut / * Laukku

Ylin asu voisi tosiaan toimia ihan vaan yläosan kevyemmäksi vaihtamalla. Pörröinen laukkukin voisi tuntua vähän raskaalta tänne helteisiin (vaikkakin on kiva tapa tuoda ripaus talvikautta asuun kuin asuun), mutta sitä löytyy myös ihan tavallisena nahkaisena useammassa värissä. Laukun malli on super paljon mieleeni!

 

* Neulemekko / * Takki / * Bootsit / * Laukku / * Sormus

Neulemekkoja näkee – uskokaa tai älkää – monesti ostareilla ja tietty sisätiloissa muutenkin, sillä ilmastoinnit pauhaa täällä koko ajan (takin jättäisin silti pois matkasta). Plus, tässä mekossa sattuu vielä olemaan kiva halkio sivulla, jolloin se tuntuu heti vähemmän kuumalta. Nuo raskaat bootsit ovat niin jees, mutta ei tietty ihan näihin keleihin luotu… Mekon voisikin yhdistää myös ylimmän kollaasin tennareihin – ne multa löytyy jo ennestään!

* Huppari / * Hame / * Laukku / * Nilkkurit / * Panta

Käytän monesti huppareita ja collegepaitoja täällä talvikausina, varsinkin kun lähden illasta jonnekin – etenkin jos lähden ostarille. Kevyt hame tai samantyyppinen mekko sen alla toimisi hyvin vastapainona. Myös tässä asussa rakastan tuota pientä pussukkalaukkua, varsinkin satiinisena (löytyy myös nahkaisena); tämä olisi ihan omiaan iltamenoihin ja jättäisi tarvittaessa kädetkin vapaiksi!

FOLLOW ME

Bloglovin / Blogit.fi / Facebook / Instagram / Twitter

Lue myös

X