Jenni Ukkonen

4 x asu cashmeresetin ympärille

Teksti: Jenni Ukkonen

Postaus sisältää kaupallisia linkkejä.

Ruskea cashmereneule / Ruskeat cashmerehousut / Midihame / Laukku / Korkokengät / Valkoinen paita / Huivi / Loaferit / Harmaa cashmereneule / Harmaat cashmerehousut / Farkut / Nilkkurit / Hiuspanta / Off-shoulder paita / Takki / Sneakerit

Ylellisiltä cashmere kotiasuseteiltä on ollut tänä syksynä vaikea välttyä; niitä on löytynyt sekä kalliimpana että myös hieman kukkaroystävällisempänä versiona (vaikka toki materiaali itsessään on sen verran arvokasta, että myös edullisemmat ovat voineet olla n. 100 euron luokkaa per osa…) ja useamman bloggaajankin yltä. Kyseessä on ehdottomasti hieman hintavampi hankinta, varsinkin jos miettii, että kyseessä on asu, missä ensisijaisesti hengaillaan kotosalla. Toisaalta – toimiihan asu joko sellaisenaan tai muihin vaatteisiin yhdisteltynä myös kodin ulkopuolella; kenties se olisi siis sittenkin hintansa arvoinen sijoitus? Itseäni ainakin kovasti houkuttelisi, vaikka täällä lämmössä juuri nyt asummekin; olen nimittäin todella viluinen ja nyt joulukuussa olen oikeasti pitänyt kotiamme aika kylmänä!

Tässäpä muutama idea, miten saada cashmeresetistä enemmän vastinetta rahoille:

  • kaikki neuleet näyttävät mielestäni todella hyvältä midihameen kanssa, olipa se kollaasissa olevan hameen tapaan tuollainen ”sulava” tai vaikka pliseerattu a-helmainen. Tällaisen alaosan kanssa neuleen voi huoletta yhdistää myös korkoihin siistimmän lopputuloksen aikaansaamiseksi.
  • Toinen hieman siistimpi asuidea on yhdistää neulehousuihin esimeriksi paitapusero ja sujauttaa jalat tyylikkäisiin loafereihin. Tässä mukavassa asussa voisi talsia vaikka hieman rennompaan toimistoon!
  • Harmaa neule sopii aina farkkujen kanssa. Yhdistä asuun hyvännäköiset nilkkurit ja aseta päähän juuri nyt super trendikäs hiuspanta – huolettoman tyylikäs asu on valmis!
  • Mätsää neuleen väriin klassinen villakangastakki harmonisen asukokonaisuuden luodaksesi. Raikkaat sneakerit näyttävät neulehousujen kanssa todella hyvältä ja viimeistelevät asun.

Pukisitteko te tälläisiä asuja ihmisten ilmoille? Minä pukisin aivan varmasti!

Lisää cashmerea:

FOLLOW ME

Bloglovin / Blogit.fi / Facebook / Instagram / Twitter / Youtube

Lue myös

X