Jenni Ukkonen

4 x asuidea loppuvuoden juhliin

Teksti: Jenni Ukkonen

Postaus sisältää kaupallisia linkkejä.

Pikkumusta / Paljettinen maksimekko / Paljettimekko / Pikkumusta / Valkoinen pusero / Silkkitoppi / Paljettitoppi / Sininen haalariasu / Pitsinen haalariasu / Musta samettinen haalariasu / Harmaa samettinen haalariasu / Tekonahkaleggingsit / Hopea jakku & housut / Musta jakku & housut

Klassista mustaa, juhlavaa samettia vai kimaltavaa paljettia? Kas siinäpä lähes jokavuotinen pulma, kun mietin loppuvuoden juhlapukeutumista. Tänä vuonna olemme kutsuneet muutaman ystävän luoksemme juhlistamaan uutta vuotta ja tällä hetkellä taidan melkeinpä kallistua sametin suuntaan omaa asuani ajatellen… toisaalta taas ajattomia pikkumustia ei voi koskaan olla liikaa, eikä uutta vuotta parempaa tilaisuutta paljeteille olekaan. Entä siellä; joko tiedätte, mitä olette mahdollisiin juhliin pukemassa yllenne?

Lisää mekkoja

Kuten jo todettua; jos joskus on hyvä tilaisuus pukeutua päästä varpaisiin paljetteihin, se on ehdottomasti uuden vuoden aattona. Tänä vuonna fiilistelen kuitenkin sitä samettia eniten ja sen myötä laitoin tämän mekon juuri tilaukseen…

Lisää yläosia

Kauniiseen yläosaan satsaaminen ei ole hullumpi idea; hyvällä tuurilla kyseessä on yläosa, mitä voi myöhemmin käyttää monet kerrat myös aivan muunlaisissa asuissa. Kun yläosa on näyttävä, toimii alaosana vaikkapa mustat farkut, nahkaleggingsit tai kynähame.

Lisää haalariasuja

Haalariasut on niin parhautta – vähän kuin mekko, siinä on koko asu yhdessä paketissa. Toimii hyvin myös heillä, jotka eivät tunne oloaan mukavaksi mekossa (koska mukavuus on kuitenkin aina se oleellisin juttu, jotta ilta on onnistunut!).

Lisää alaosia

Statement-alaosa mahdollistaa vastaavanlaisen yläosan tapaan sen, että muu asu voi olla jotain hyvinkin yksinkertaista. Tai jos rohkenet, mätsää ylä- ja alaosa keskenään. Tyylikäs jakkupuku toimii aina!

 

Asun viimeistelyyn

FOLLOW ME

Bloglovin / Blogit.fi / Facebook / Instagram / Twitter / Youtube

Lue myös

X