Jenni Ukkonen

4 x Helppo asuidea alkusyksyyn

Teksti: Jenni Ukkonen

Postaus sisältää kaupallisia linkkejä, merkattu *-merkillä.

Ihanaa viikonlopun alkua kaikille! Siinä missä koko kesän kaipasin Suomeen Suomen kesästä nauttimaan, niin nyt alan kaivata sinne alkusyksyn ihania päiviä ja syyspukeutumista fiilistelemään… Syksy on edelleen ehdottomasti mun suosikki vuodenaika pukeutumista ajatellen; sen verran viileämpi että voi huoletta alkaa kerrostaa vaatteita ja käyttää nilkkureita, muttei niin kylmä, että pitäisi olla päästä varpaisiin topattuna. Vaikka täällä Arabiemiraateissa ei kesää lukuunottamatta vuodenaikoja olekaan, niin aloin silti eilen fiilistellä syyspukeutumista ja miettiä, miten just nyt haluaisin ideaalitilanteessa pukeutua. Tällaisia komboja tuli mieleen:


* Neulepaita / * Mekko / * Kaulakoru / * Nilkkurit

Tämän mekon väri on aivan upea – ehdottomasti suosikkivärini olipa vuodenaika mikä tahansa! Leveänmallinen neule päälle ja nilkkurit jalkaan ja huolettoman tyylikäs asu on valmis. Oon myös just nyt (tai edelleen?) super innostunut kultaisista koruista, varsinkin yksinkertaisista kaulaketjuista ja hoops-korviksista, ja sellaiset menikin molemmat aiemmin tällä viikolla tilaukseen – ne ei onneksi säätiedotteiden tarkastelua vaadi!

* Huppari / * Nahkahousut / * Kengät / * Laukku

Tämä on oikeasti mun luottoasu, eikä onneksi vaadi sitä, että olisi syksyisissä keleissä; paitsi että nahkahousut joudun täällä kuumuudessa korvaamaan leggingseillä tai farkuilla. Ylisuuret hupparit (mieluiten miehen kaapista lainatut) = parasta. Tuo laukku on muuten tosi paljon mieleeni, muistuttaa kovasti Celinen Boxia mutta hinnaltaan huomattavasti huokeampi.

* Neulemekko / * Tikkitakki / * Lippis / * Saappaat

Okei tää asu olisi NIIN kiva pukea ylle, mutta samanaikaisesti tässä yhdistyy niin monta asiaa, millä ei ole Arabiemiraateissa mitään asiaa, heh. Erityisesti tuo pitkä tikkitakki on mieleeni, näyttää niin upealta ja toimisi vaikka miten puettuna. Plus, miten ihanan suojaava se olisi sateisilla säillä. Ainoa, mille täällä olisi oikeasti käyttöä on tuo jo ikuisuuden himoitsemani lippis, mutta edelleen olen sitä mieltä että sen hinta on aika suolainen, kun tavallisia mustia lippiksiä saa murto-osahinnalla (ja meillä on sellaisia kaapissa jo ainakin kuusi!).

* Mekko / * Neuleliivi / * Bootsit / * Korvakorut

Oon aina rakastanut tyttömäisen mekon ja ronskien bootsien yhdistelmää, vaikken sitten tiedä tulisiko mulla oikeasti puettua niitä yhdessä… Ajatuksen tasolla se kyllä toimii. Tuo mekko on muuten upea ja toivon, että onnistun nappaamaan sen itselleni – se nyt ainakin toimii myös täällä, vaikka sitten sandaalien kanssa. Tuollaisia suurikokoisia neuleliivejä on näkynyt nyt tosi paljon, ja myös ne miellyttävät silmääni.

 

FOLLOW ME

Bloglovin / Blogit.fi / Facebook / Instagram / Twitter

Kuvat nettikaupat + Pinterest-kansiostani A U T U M N

Lue myös

X