Style

5 x Designer laukkumerkit alle 500€

20.2.2019 Teksti: Jenni UkkonenPostaus sisältää kaupallisia linkkejä.

Ostaminen vs säästäminen-postauksessa mainitsin, että juuri nyt silmäilen Chanelien ja Diorien sijaan itseasiassa pariakin alle 500 euron laukkua sillä silmällä, merkeiltä, jotka ovat kenties vielä tässä vaiheessa hieman ”tuoreempia”, vaikka näilläkin taitaa kyllä olla jo melkoinen sosiaalisen median seuranta. Tietysti myöskään 500 euroa tai alle ei missään nimessä tarkoita ilmaista, ja voi vaatia yhtälailla harkintaa ja säästämistä, mutta sanotaanko, että hinta tuntuu kovin maltilliselta tuhansien eurojen laukkuihin verrattuna… Siispä ajattelin, että voisin laittaa hyvän kiertämään, ja kertoa niistä myös täällä! Kenties joku muukin on kaivannut käsivarsilleen laadukasta ja tyylikästä designerlaukkua ilman sitä useamman tuhannen euron hintalappua? Uskallan nimittäin väittää, että näidenkin merkkien laukkujen kanssa saa todella hyvin tyylipisteitä! Oletteko te jo tutustuneet näihin?

 

DANSE LENTE

Ranskalaisesta nimestä (”hidas tanssi”) huolimatta tämä laadukkaista nahkatuotteista tunnettu merkki on Lontoosta kotoisin.

Oma suosikkini: todella vaikea valinta Phoebe minin ja Johnnyn välillä!

 

TRADEMARK

”Värikkäille, itsevarmoille ja omaperäisille” naisille luodun merkin takana ovat suunnittelija Tory Burchin tytärpuolet Pookie ja Louisa.

Oma suosikkini: Goodall luonnonvalkeana

 

STAUD

Vasta jokunen vuosi sitten lanseerattu merkki on saavuttanut nopeassa ajassa huikean suosion, ja on tunnettu erityisesti vintage-henkisistä laukuista (mutta valmistaa myös todella kauniita vaatteita!).

Oma suosikkini: Bisset upean vihreänä – vau!

YUZEFI

”Kokeilunhaluinen, moderni ja yllättävä” ovat sanoja, joilla merkin perustaja Naza Yousefi kuvailee laukkumallistoaan.

Oma suosikkini: Mini Delila neutraalissa sävyssä

ELLEME

Merkin perustaja Jingjing Fan yhdistää mallistossaan pariisilaisen hienostuneisuuden ja aasialaisen alkuperänsä, luoden nykyaikaisia ja vaivattomia laukkuja tyylikkäissä värivaihtoehdoissa.

Oma suosikkini: Raisin – juuri nyt keväisessä ja kesäisessä raffia-materiaalissa. Voisin todella hyvin nähdä tämän seuraavana laukkuhankintanani!

 

 

Loppuun vielä muutama erityismaininta näiden lisäksi – tsekkaa myös nämä:

+ Wandler, jonka kauniit ja hieman erilaiset, mutta kovin ajattomat laukut ovat reilun 600 euron luokkaa (suosikkini: Mia Medium)

+ Herttuatar Meghanin kaikkien tuntemaksi tekemä Strathberry (suosikkini: East/West mini)

+ Le Parmentier, jolta löytyy useita trendikkäitä laukkumalleja mitä ihanimmissa väreissä (suosikkini: Yucca-olkalaukku ja New Ondina Mini) – hintansa puolesta todella kova ja varteenotettava kilpailija esimeriksi Furlalle.

FOLLOW ME

Bloglovin / Blogit.fi / Facebook / Instagram / Twitter / Youtube

Kuvat: @danselente_official @trdmrk @staud.clothing @yuzefi @elleme

Jenni Ukkonen

Arkisto

Instagram

  • Five random facts about me✨ ✔️I used to hate coffee and only got into it when I was around 22, which I think is pretty late to start drinking coffee? Now I start e v e r y day with coffee and can easily have three cups a day... Also, my favourite hobby is discovering interesting cafes ✔️I was born in Rovaniemi (in the Finnish Lapland) and lived there until I was 20. Since then I've lived in London (5 yrs), Munich (1 yr), Dubai (1+ yr) and now I'm in Ras Al Khaimah for a second year. This year is my 9th year abroad - and the time has flown by! ✔️I grew up with dogs in my family and never had much contact with cats. Since moving to the UAE, I quickly fell in love with cats and at the moment couldn't imagine a more perfect pet for myself. We have a 1,5 year old Arabian Mau named Ghibli, after Studio Ghibli films ✔️I'm a true Taurus and I believe in astrology, especially in terms of personalities and characteristics. I truly think it helps in understanding others ✔️I love horror movies BUT I only enjoy watching them at home and probably wouldn't go watch one in the cinema. I'd watch horror movies over romantic comedies any day!

Anything new you didn't already know about me? 😋 #randomfacts

jenniukk

Kommentit (6)

Ooh, huippua! Molemmat ovat munkin mieleen 😉

Hei jes, ihana postaus! Tämä tuli tosi hyvään aikaan, alkaa olla vähän ähky noiden superkalliiden laukkujen kanssa, kun niihin menevien rahojen saaminen kokoon on aikamoisen työn ja tuskan takana. Sun juttuja on Jenni muutenkin aina kiva lukea, varsinkin lähiaikoina olet mun mielestä postannut tosi mielenkiintoisista, vähän valtavirrasta poikkeavista aiheista 🙂

Jee, kiitos paljon – mahtavaa kuulla että sekä tämä että muutkin postaukset on olleet mieleen 🙂 Oon yrittänyt miettiä just itselleni vähän erilaisia juttuja ja ns. haastaa itseäni, joten hienoa, jos se on näkynyt!

Hei kiitos todella paljon tästä postauksesta! Löysin näiden joukosta sen merkin, jota olen pitkään ihmetellyt ja etsiskellyt ilman tulosta 😀 Muutenkin postaukset olleet nyt todella mielenkiintoisia ja toisistaan poikkeavia! 🙂

Hei mahtavaa! Nyt kiinnostuin kyllä että mikä merkki kyseessä 😍 ja kiitos paljon – yritän kovasti jatkaa samaa linjaa!🤗

Niitä oli itseasiassa kaksi! Danse lente ja Yuzefi 🙂

Ooh, huippua! Molemmat ovat munkin mieleen 😉

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *