Jenni Ukkonen

5 x Designer laukkumerkit alle 500€

Teksti: Jenni UkkonenPostaus sisältää kaupallisia linkkejä.

Ostaminen vs säästäminen-postauksessa mainitsin, että juuri nyt silmäilen Chanelien ja Diorien sijaan itseasiassa pariakin alle 500 euron laukkua sillä silmällä, merkeiltä, jotka ovat kenties vielä tässä vaiheessa hieman ”tuoreempia”, vaikka näilläkin taitaa kyllä olla jo melkoinen sosiaalisen median seuranta. Tietysti myöskään 500 euroa tai alle ei missään nimessä tarkoita ilmaista, ja voi vaatia yhtälailla harkintaa ja säästämistä, mutta sanotaanko, että hinta tuntuu kovin maltilliselta tuhansien eurojen laukkuihin verrattuna… Siispä ajattelin, että voisin laittaa hyvän kiertämään, ja kertoa niistä myös täällä! Kenties joku muukin on kaivannut käsivarsilleen laadukasta ja tyylikästä designerlaukkua ilman sitä useamman tuhannen euron hintalappua? Uskallan nimittäin väittää, että näidenkin merkkien laukkujen kanssa saa todella hyvin tyylipisteitä! Oletteko te jo tutustuneet näihin?

 

DANSE LENTE

Ranskalaisesta nimestä (”hidas tanssi”) huolimatta tämä laadukkaista nahkatuotteista tunnettu merkki on Lontoosta kotoisin.

Oma suosikkini: todella vaikea valinta Phoebe minin ja Johnnyn välillä!

 

TRADEMARK

”Värikkäille, itsevarmoille ja omaperäisille” naisille luodun merkin takana ovat suunnittelija Tory Burchin tytärpuolet Pookie ja Louisa.

Oma suosikkini: Goodall luonnonvalkeana

 

STAUD

Vasta jokunen vuosi sitten lanseerattu merkki on saavuttanut nopeassa ajassa huikean suosion, ja on tunnettu erityisesti vintage-henkisistä laukuista (mutta valmistaa myös todella kauniita vaatteita!).

Oma suosikkini: Bisset upean vihreänä – vau!

YUZEFI

”Kokeilunhaluinen, moderni ja yllättävä” ovat sanoja, joilla merkin perustaja Naza Yousefi kuvailee laukkumallistoaan.

Oma suosikkini: Mini Delila neutraalissa sävyssä

ELLEME

Merkin perustaja Jingjing Fan yhdistää mallistossaan pariisilaisen hienostuneisuuden ja aasialaisen alkuperänsä, luoden nykyaikaisia ja vaivattomia laukkuja tyylikkäissä värivaihtoehdoissa.

Oma suosikkini: Raisin – juuri nyt keväisessä ja kesäisessä raffia-materiaalissa. Voisin todella hyvin nähdä tämän seuraavana laukkuhankintanani!

 

 

Loppuun vielä muutama erityismaininta näiden lisäksi – tsekkaa myös nämä:

+ Wandler, jonka kauniit ja hieman erilaiset, mutta kovin ajattomat laukut ovat reilun 600 euron luokkaa (suosikkini: Mia Medium)

+ Herttuatar Meghanin kaikkien tuntemaksi tekemä Strathberry (suosikkini: East/West mini)

+ Le Parmentier, jolta löytyy useita trendikkäitä laukkumalleja mitä ihanimmissa väreissä (suosikkini: Yucca-olkalaukku ja New Ondina Mini) – hintansa puolesta todella kova ja varteenotettava kilpailija esimeriksi Furlalle.

FOLLOW ME

Bloglovin / Blogit.fi / Facebook / Instagram / Twitter / Youtube

Kuvat: @danselente_official @trdmrk @staud.clothing @yuzefi @elleme

Lue myös

X