Jenni Ukkonen

5 x Hiussuosikit just nyt

Teksti: Jenni Ukkonen

Postaus sisältää kaupallisia linkkejä, merkattu *-merkillä.

Tässä postauksessa viisi viimeaikoina erityisen paljon fiilistelemääni tuotetta hiuksille – voin lämpimästi suositella näistä jokaista! Ovatko ennestään teille tuttuja?

* Pureology Hydrate shampoo & * hoitoaine

Otin tämän sarjan käyttöön syyskuussa ja heti ensimmäisestä pesusta olin aivan myyty – eikä näiden aikaansamaa efekti ole kadonnut käyttökertojen myötä minnekään, päinvastoin! Hiukseni ei valehtelematta ole olleet minkään muiden tuotteiden kanssa yhtä sileät ja helposti kammattavat ja kaiken kaikkiaan kiiltävän ja kosteutetun näköiset, ja voitte uskoa kun sanon että yhtä jos toista on tullut vuosien saatossa testattua. Vaikka tämä tuoteperhe onkin suunnattu värikäsitellyille hiuksille (mitä omani eivät ole) toimii se erinomaisesti kosteuspommina myös kuiville hiuksille – mitä omani täällä auringonpaisteessa asuessani todellakin ovat.

Kaikki linkkien takaa löytyvät Pureologyn tuotteet ovat parhaillaan -20% alennuksessa (24.11. saakka).

* Pureology Hair Beautifier

Samaan yllämainittuun settiin liittyvä suihke, jonka suihkaisen pyyhekuiviin hiuksiin ja kampaan läpi. Valmistaa hiukset, suojaa, kosteuttaa, korjaa ja mitä vielä – tässä suihkeessa on peräti 21 keskeistä etua hiuksille. Must!

* Olaplex Bond Smoother

Leave-in tuote, mitä käytän pyyhekuiviin tai hieman kuivempiin hiuksiin; pituuksiin ja latvoihin. Voide vahvistaa ja kosteuttaa hiuksia intensiivisesti ja jättää ne sileämmiksi pidemmäksi aikaa.

* Löwengrip Pixie Dust Hair Spray

Olin aina aiemmin se tyyppi, jolla ei koskaan ollut kotona hiuslakkaa, jos joku sitä sattui kysymään. En vaan kokenut tarvivani. Kuinka väärässä olinkaan! Nykyään viimeistelen hiukseni tällä aina saatuani ne haluttuun malliin – pitää hyvin lyhyet ja “leijuvat” hiukset paikoillaan ja muutenkin kampauksen kohdillaan tekemättä hiuksista lainkaan tönkköjä. Plussaa i h a n a s t a tuoksusta: ehdottomasti parhaimman tuoksuinen hiuslakka koskaan!!

FOLLOW ME

Bloglovin / Blogit.fi / Facebook / Instagram / Twitter / Youtube

Lue myös

X