Jenni Ukkonen

5 x Ihana mekko

Teksti: Jenni Ukkonen


Postaus sisältää kaupallisia linkkejä, merkattu *-merkillä.

Vaikka mulla tulee nykyään harvase päivä pukeuduttua samaa kaavaa toistaen, niin vastapainona sille huomaan kyllä edelleen haikailevani myös ihanien ja ilmavien kesämekkojenkin perään; onhan täällä edelleen yli 40 astetta “lämmintä” (ja tuntuu siis yli 50 asteelta…) eli mitä ilmavampi, sen parempi, eikä niillä minitoppi+leggings-asuilla kehtaa ihan joka illanistujaisiin ilmaantua, jos nyt ei ole suuntaamassa rennosti läheisimpien ystävien kotiin… Tässäpä siis muutama mielestäni just tällä hetkellä täydellisen näköinen (ja värinen! Tässä on oikeasti kaikki mun tämänhetkiset suosikkivärit edustettuna) mekko, mitkä toimisivat toisaalta myös syksyn tullen hieman eri tavoin puettuna. Päälle takki tai neulepaita, jalkaan sandaalien sijaan tennarit tai nilkkurit… Ah miten tulikin nyt kerrospukeutumista – ja niitä viileämpiä säitä – ikävä!


* Vaaleankeltainen sifonkimekko

Hempeä pastellinkeltainen sävy ja höyhenen kevyt materiaali – tämä mekko olisi upea katseenkääntäjä niin iltamenoissa kuin päiväsaikaan.

* Vihreä midimekko

Tässä mekossa kiehtoo värimaailma, joka kropalle sopiva/imarteleva malli ja kivan ohut materiaali. Näyttää super hyvältä valkoisten tennarien kanssa stailattuna, mutta itse pukisin ehdottomasti illanviettoon ja barely there-korkosandaalien kera…

* V-aukkoinen beige mekko

Tämä mekko myyntiin Arabiemiraateissa ennätysvauhtia loppuun, enkä ihmettele, sillä tämä on näihin ilmoihin aivan omiaan mallinsa ja materiaalinsa puolesta. Pukisin päiväsaikaan just tällaisenaan slidesien ja isojen aurinkolasien kera.

* Leveä pellavamekko

Toinen hellesäihin aivan omiaan oleva mekko, tosin en sitten tiedä onko materiaali luonnossa läpikuultava? Rannalle tai rantaklubille mennessä tämä olisi kuitenkin tyylikäs valinta kesäisten asusteiden kera. Rakastan tuota kaula-aukon röyhelöistä yksityiskohtaa!

* Musta sifonkimekko

Loppuun vielä mitä monikäyttöisin vaihtoehto; päiväsaikaan pukisin joko tennareiden tai sandaalien ja yliolan laukun kanssa, ja illasta korkojen ja pikku clutchin kanssa.

FOLLOW ME

Bloglovin / Blogit.fi / Facebook / Instagram / Twitter

Kuvat nettikaupat + Pinterest-kansiostani S U M M E R

Lue myös

X