Jenni Ukkonen

5 x ihonhoitolempparini just nyt

Teksti: Jenni Ukkonen

Postaus sisältää kaupallisia linkkejä, merkattu *-merkillä.

Hius– ja meikkilempparieni jatkoksi ajattelin jakaa vielä viimeaikaisimmat ihonhoitolempparini. Koska, miksipä ei?

* Banila Co Clean It Zero puhdistusbalmi

Vedenkestävänkin meikin mukanaan hankaamatta vievä puhdistusaine, mikä tuntuu kertakaikkisen ylelliseltä. Tutustuin tähän viime vuonna Etelä-Koreassa ollessamme ja sen jälkeen en ole ihan kamalasti muita putsareita ilta-aikaan/meikkejä pois pestessäni käyttänyt. Pehmeä ja öljymäinen koostumus on aivan ihana!

* Pixi Retinol Tonic

Ostin tämän mielenkiinnosta testiin, ja nyt hyvin pian purkin loppuun käytettyäni totesin juuri, että aion ostaa uudelleenkin. Tämä iholle puhdistuksen jälkeen tapulteltava neste nopeuttaa ihon uudistumista, kirkastaa ihoa, häivyttää mahdollisia arpia ja nopeuttaa ihon kollageenin tuotantoa.

* The Ordinary Niacinamide 10% + Zinc 1%

Oma ihoni on kaikkea muuta kuin rasvoittuva, mutta silloin tällöin mullekin ilmestyy näppy sinne tänne. Ystävälläni, jolla on omaan silmääni täydellisen virheetön iho, on puolestaan omien sanojensa mukaan ongelmaiho, ja hän kiittää täysin tätä tuotetta siinä, että hänen ihonsa on nykyään niin upea. Siispä päätin ostaa tuotteen testiin – näitä The Ordinaryn tuotteita ei onneksi ole hinnoilla pilattu ja useimmat tuotteet ovatkin reilusti alle kympin. Tämä lupaa siis taistella näppyjä ja epäpuhtauksia vastaan, pienentää ihohuokosia ja tasoittaa ihon sävyä.Toistaiseksi on vaikuttanut lupaavalta!

* The Inkey List Polyglutamic Acid

Koska mulla puolestaan on luonnostaan kuiva iho, päätin hiljattain kokeilla tätä niinikään laadukkaan oloisen, mutta The Ordinaryn tapaan hyvin edullisen merkin tuotetta, jonka sanotaan olen NELJÄ kertaa hyaluronihappoa kosteuttavampaa tavaraa. Iho jää todella sileäksi, kimmoisaksi ja kosteutetun oloiseksi.

* Drunk Elephant Umbra Tinte Physical Daily Defence SPF 30

Rakastan kevyesti sävytettyjä päivävoiteita paksujen meikkivoiteiden sijaan, ja mitä korkeampi suojakerroin niissä kaiken lisäksi on, sen parempi. Drunk Elephantin voide on todella kevyt – kevyen tuntoinen/lähes vetinen ja kevyen sävyinen – ja jättää ihon kauniin tasaiseksi ja heleäksi. Lisäksi se lupaa auttaa pitämään ihon nuorekkaana pidempään. Mielestäni ihan täydellinen tuote meikin alla!

 

FOLLOW ME

Bloglovin / Blogit.fi / Facebook / Instagram / Twitter / Youtube

Lue myös

X