Jenni Ukkonen

5 x Kauneuslupaus vuodelle 2020

Teksti: Jenni Ukkonen

Postaus sisältää kaupallisia linkkejä, merkattu *-merkillä.

Olen jo sanonut tämän, mutta mulle viime vuosi oli monella tapaa itseeni ja hyvinvointiini keskittymisen vuosi. Vaikka moni asia olisi toki voinut olla paremmin, niin koin voivani varsinkin loppuvuotta kohden mentäessä paremmin kuin vuosiin, ja uskon, että se myös näkyi päälle päin. Tänä vuonna haluan jatkaa tätä hyvää oloa, sekä sisäisesti että ulkoisesti, ja sen myötä ajattelin tehdä tällaisia pieniä kauneuslupauksia itselleni:

1.

Puhtaampia kauneustuotteita

Aloin kiinnittää vielä aiempaa enemmän huomiota käyttämieni kauneustuotteiden ainesosalistoihin, sillä kaikki mitä ihollemme laitamme, voi hyvinkin imeytyä suoraa verenkiertoomme. Yksi suurimmista muutoksista mulle oli mineraaliaurinkosuojiin siirtyminen, mutta lisäksi aloin kiinnittää huomiota muiden tuotteiden puhtauteen, ja myös vegaanisuuteen. Alla muutama suosikkituotteeni viime vuodelta *:

2.

Hyvä iho, vähemmän meikkiä

Kaunis ja hyvinvoiva iho on jotain, mitä ei oikeasti edes tee mieli peittää paksuilla meikkikerroksilla. Aion jatkaa Oslo Skin Labin The Solution-kollageenivalmisteiden käyttöä, sillä vuoden käytön jälkeen koen, että ne todella vaikuttivat omaan ihooni ja ainoastaan positiivisesti, mutta lisäksi aion toki pitää ihostani huolta muilla eri tavoilla, ja ennen kaikkea sille sopivilla tuotteilla. Suosimiani ihonhoitotuotteita * :

3.

Säännöllinen kuivaharjaus ja Gua Sha-kasvohieronta

Olen ollut epäsäännöllinen ihon kuivaharjaaja vuosia, mutta tänä vuonna pyrin tekemään siitä jos nyt en aivan jokapäiväisen, niin ainakin paljon säännöllisemmän osan viikkoja. Gua Sha-jadekivilastaan jäin sen sijaan heti koukkuun, sillä kasvojen käsittely tuntuu taivaalliselta joko heti aamulla kasvot herättämään tai illalla rentoutumiseen. Alta lisää*:

4.

Viikottainen hiusten helliminen

Aloitin, ja myös jatkoin viime vuotta pitkälle viikottaisella * Olaplex-kotihoidolla, mutta loppuvuotta kohden se kieltämättä pääsi unohtumaan useampaankin otteeseen… osasyy ehkä siinä, että rakastuin niin paljon * Pureologyn tuotteisiin ja käytin sen myötä Olaplexin tuotteita paljon harvemmin. Silti, tuo Olaplexin tehohoito on oikeasti todella tehokas ja toimiva, ja nyt aion taas tehdä siitä sen säännöllisen viikottain rituaalin*:

5.

Arjen pienet ylellisyydet

Viime vuonna tein viimein sen päätöksen, etten enää säästele kalleimpia tai “parhaimpia” tuotteita eritysitilaisuuksiin vaan käytän niitä aivan yhtä lailla kuin kaikkia muitakin tuotteita; eiväthän edes parhaat tuotteet pääse toimimaan, jos ne vain seisovat ja vanhenevat kylppärin hyllyllä. Lisäksi päätin, että on ihan OK käyttää välillä enemmän rahaa johonkin aivan tavalliseen, kuten käsisaippuaan, jos se tuottaa iloa; me otettiin vihdoin kotona jatkuvaan käyttöön * Aesopin täydellinen käsisaippua, ja voin sanoa, että muuta käsisaippuaa ei enää meidän kylppäriin tule. Plus, tuo pullo on kyllä todella pitkäkestoinen, eli kenties silläkin tapaa hintansa arvoinen…*:

FOLLOW ME

Bloglovin / Blogit.fi / Facebook / Instagram / Twitter / Youtube

Lue myös

X