Jenni Ukkonen

5 x Kesän suosikkiasusteeni

Teksti: Jenni Ukkonen


Postaus sisältää kaupallisia linkkejä, merkattu *-merkillä.

Tämän kevään ja kesän aikana olen huomannut olevani aiempaa rohkeampi mitä asusteihin tulee – tarkoittaen, että vihdoin olen oikeasti alkanut KÄYTTÄÄ enemmän asusteita ja vieläpä ihan näyttäviä sellaisia, sen sijaan että ihailisin niitä vain muiden yllä. Olen huomannut fiilisteleväni asujani, muuten aivan yksinkertaisiakin sellaisia, paljon enemmän, kun päässäni on kaunis hiuspanta tai suloiset pinnit (+ miten käteviä nämä hiustrendit ovatkin pitämään tukan silmiltä), korvissa roikkuvat katseen kääntävät korvakorut tai silmilläni on vähän rohkeammat aurinkolasit. Innostuinkin listaamaan omat asustelempparini tälle kesälle ja etsimään upeita vaihtoehtoja eri nettikaupoista. Mitä te tykkäätte näistä asusteista?

Aurinkolasit

Jokainen, joka mut tuntee (tai on yhtään kauemmin seurannut), tietää, että mulla on aina aurinkolasit mukana ja todennäköisesti myös silmillä. Tähän ei liity mitään sen ihmeellisempää, aurinkolasit on vaan suosikkiasusteeni nyt ja aina, ja ilman niitä asuni tuntuvat usein viimeistelemättömiltä; kuin jotain puuttuisi. Rakastan laadukkaita designerlaseja, mutta yhtä lailla voin tilata edulliset lasit Asosilta ja olla niihin aivan yhtä tyytyväinen. Multa löytyykin mielestäni aika hyvä sekoitus kalliimpia ja edullisempia laseja – mutta tilaa on aina myös uudelle parille, tai kahdelle… juuri nyt tykkään erityisesti *:

Korvakorut

Näyttävät korvakorut, varsinkin renkaat, oli pitkään sellainen asia, mitä ihailin muilla, mutten saanut niitä omiin korviini saakka. Onneksi jossain välissä päädyin kokeilemaan; kävi ilmi, etteivät ne tunnut sen kummemmilta korvilla, mutta nostavat asun heti aivan eri tasolle. Juuri nyt rakastan kaikkia helmiä sisältäviä näyttäviä korviksiä, sekä kesätrendinä simpukoita. Vastapainona tykkään kyllä edelleen myös pienistä ja siroista korvakoruista. Tällaisista haaveilen nyt *:

Pääpannat ja pinnit

Trendit todellakin kiertävät kehää, se tuli todettua taas vaihteeksi kun n. kymmenen vuoden takainen hiuspantabuumi iski taas tänä vuonna. Olin heti messissä ja aloin koota omaa hiuspantavalikoimaani; onneksi niitä on löytynyt runsaasti eri ketjumerkeiltä, joten pannoista ei tarvi maksaa maltaita, vaikka toki sellaisiakin vaihtoehtoja halutessaan löytää. Myös pinnitrendiin lähdin innolla mukaan. Kuten sanottua; ihanaa, kun on jotain kaunista, millä saa hiukset pysymään paikoillaan, niin tuulen tuiverruksesta kuin aavikon hiostavassa helteessä! Tällaisia mulle, kiitos *:

Korilaukut

Tästä ihanasta kesätrendistä olen postannut aiemminkin, mutta se ansaitsee tulla mainituksi myös suosikkieni yhteydessä, sillä sitä se todella on. Rakastan huolettomia korilaukkuja kesällä; yhdistä sellainen mihin tahansa asuun ja kokonaisuuteen tulee saman tien aimo annos huoletonta kesäfiilistä! Tässä lemppareitani *:

Pistokkaat ja ”ysärikorot”

Matalat pistokkaat ovat mitä mukavin kenkätrendi, mitä olen jaksanut fiilistellä jo useamman vuoden; ainakin koko sen ajan, kun olemme täällä Arabiemiraateissa asunut. Hyvä jos muita kenkiä enää käytänkään, pistokkaita kun löytyy nykyään kaapista joka lähtöön ja ne toimivat lähestulkoon asussa kuin asussa. Tänä vuonna yllätin myös itseni ihastumalla kenkätreniin, mihin en olisi ihan heti uskonut lähteväni mukaan… nimittäin ysärihenkisiin tolppa- ja kitten heelseihin! Juuri nyt ne näyttävät ihmeen hyviltä, ja ovat taatusti stilettokorkoja miellyttävämmät jalassa. Tällaista on mielessäni *:

FOLLOW ME

Bloglovin / Blogit.fi / Facebook / Instagram / Twitter / Youtube

Lue myös

X