Jenni Ukkonen

5 x Meikkisuosikit just nyt

Teksti: Jenni Ukkonen

Postaus sisältää kaupallisia linkkejä, merkattu *-merkillä.

Postasin viime viikolla viidestä tämänhetkisestä hiussuosikistani, ja nyt ajattelin jakaa samaan tapaan viisi meikkituotetta, mistä olen pitänyt viime aikoina erityisen paljon. Ovatko nämä teille ennestään tuttuja?

Oikein hyvää viikonloppua teille kaikille! Meillä on parhaillaan viiden päivän viikonloppu menossa ja tänään lähdemme Dubaihin ystäviemme luo yksi. Yritän postailla enemmän Instagramiin Storieseja tänä viikonloppuna, eli jos/kun arkiset jutut kiinnostaa, tervetuloa tänne katselemaan!

* Laura Mercier Caviar Volume Panoramic Mascara

Ostin tämän ripsivärin ihan silkasta mielenkiinnosta, kuulematta tai lukematta siitä etukäteen mitään arvosteluja. Harja tuntui alkuun ehkä vähän liian suurelta omaan makuuni, mutta nykyään pidän tästä ihan älyttömästi; yksi tai kaksi kerrosta on tarpeeksi näyttäviin, eroteltuihin/tuuheisiin ja sysimustiin ripsiin. Ripsari ei ole vedenkestävä, mutta tuntuu kestävältä eikä rapise tai varise päivän mittaan. Ostaisin ehdottomasti uudelleenkin!

Juuri nyt voit tilata ripsarin linkin kautta alennettuun hintaan – koodit sivuilla, tilauksen arvosta riippuen.

 

* Tarte Tarteist Pro To Go luomiväripaletti

Ostin tämän paletin alunperin ajatellen, että se olisi näppärä reissuilla, mutta nykyään huomaan käyttäväni tätä aivan joka päivä – tai siis, joka päivä kun meikkaan. Sävyt on todella toimivia sekä arjessa että iltamenoissa, runsas pigmenttisiä ja kestäviä. Käytän myös paletin vaaleanruskeaa sävyä nenän varjostukseen, se on siihen ihan loistava.

Tarten tuotteet ovat parhaillaan 25% alennuksessa linkin kautta, koodilla WEEKEND.

* Tarte Busy Gal Brow kulmaväri sävyssä Taupe

Olen viime aikoina keskittynyt tuuheuttamaan ja huoltamaan kulmakarvojani ja siinä samalla tykästynyt tähän super pieniharjaiseen kulmaväriin, millä saa sudittua kulmiin sävyä ja tuuheutta. Todella helppo ja vaivaton käyttää ja vedenkestävä koostumus kestää sekä sävyn että pidon puolesta koko päivän!

* Glossier Cloud Paint poskipuna sävyssä Puff

Super helppo voidemainen poskipuna (super ohut koostumus, mitä on helppo kerrostaa halutessaan) ja ihanan raikas sävy. En voi olla tykkäämättä! Valitettavasti Glossierin nettikauppa ei taida ainakaan vielä toimittaa Suomeen, mutta mikäli tulee jossain vastaan, suosittelen testaamaan.

 

* Lumene Luminous Shine Hydrating & Plumping Lip Gloss sävyssä 06 Soft Pink

Tämän löytämisestä menee kiitos ja kunnia Alexalle, jonka Instan kautta tämän kiillon bongasin ja nimenomaan tässä sävyssä. Näytti niin hyvältä että oli saatava itsellekin! Rakastan helppoja huulituotteita, mitkä voi levittää vaikka ilman peiliä liikkuvassa autossa, ja tämä on ehdottomasti yksi sellainen. Jättää huulet kostutetun ja miellyttävän tuntoisiksi (ei yhtään tahmeiksi!) ja antaa kauniin sävyn.

Tämäkin tuote on juuri nyt yllä olevan linkin kautta alennuksessa.

FOLLOW ME

Bloglovin / Blogit.fi / Facebook / Instagram / Twitter / Youtube

Lue myös

X