Jenni Ukkonen

5 x Nämä ostan miesten osastolta

Teksti: Jenni Ukkonen

Postaus sisältää kaupallisia linkkejä, merkattu *-merkillä.

 

* Musta t-paita / * Harmaa huppari / * Valkoinen t-paita / * Valkoinen kauluspaita / * Musta collegepaita / * Beige neule

Olen aina ollut se tyyppi, joka kiertää mielellään miesten osaston vaatekaupoissa ja napsii sieltä vaatteita myös omaan kaappiin. Tai suuntaan kotona mieheni kaapille kun kaipaan rentoa kauluspaitaa, ylisuurta hupparia tai ihan vaan mukavia vaatteita, missä hengailla kotona. Tietenkään kaikki miesten vaatteet ei toimi naisen vartalolla ihan yhtä hyvin kuin toiset, mutta on olemassa tiettyjä vaatteita, mitkä melkein mielummin ostan miesten osastolta. Leikkaukset niissä toimivat ja materiaalit ovat usein hyviä. Tyyli-inspiraatiota miesten vaatteiden asuissa sekoitteluun löydän nykyään varsinkin Hailey Bieberilta, jonka asut näyttävät hyvin usein siltä, että jotain on napattu ylle aviomies Justinin kaapista… Esimerkiksi isompi yläosa yhdistettynä leggingseihin, kapeisiin farkkuihin tai lyhyisiin shortseihin ja sirompiin kenkiin on mielestäni todella cool! Seuraavan kerran kun olette miesten osastolla, kurkatkaapa mielenkiinnosta nämä:

Collegepaidat ja hupparit

Collegapaidat ja hupparit ovat parhaimmillaan, kun ne ovat rennon ylisuuren malliset – mikäpä siis parempi kuin ostaa ne suoraa miesten osastolta! Leveämmät hartiat ja pidemmät hihat lisäävät lookiin jotain kiinnostavaa ja modernia. Itse olen XS-S-kokoinen ja käytän mielelläni jopa miesten M tai L-kokoja, mutta jo S on sopivasti löysempi kuin naisten puolelta löytynyt vastaava.

Neulepaidat

Sama juttu kuin yllä, eli mikäli etsii tyylikkään suurikokoista neulepaitaa, kannattaa ehdottomasti tsekata miesten osasto. Monesti myös kaula-aukko näissä on sen verran suurempi, että miesten neule yllä voi halutessaan vilauttaa vaikka vähän sievien rintsikoiden olkaimia.

T-paidat

Jotkut mun täydellisimmät t-paidat on löytyneet miesten osastolta (varsinkin COS on ihan ykkönen – mielestäni ihan yleisestikin miestenvaatteissa). Sopivasti laatikkomaisempi malli, hieman pidemmät hihat ja hieman avoimempi kaula-aukko – ja pidempi malli, minkä voi huolettomasti työntää osittain housujen vyötärön sisään.

Kauluspaidat/pellavapaidat

Kokeiltuani mieheni valkoisia kauluspaitoja, en ole enää onnistunut löytämään mitään vastaavaa naisten osastoilta. Näissäkin käytän mieheni L-kokoisia kauluspaitoja ilman ongelmia, ne on just kivan suuria ja huolettomia. Plus, miesten paidoissa materiaalit on mielestäni parempia ja kaulukset jämäkämpiä (varsinkin jos puhutaan ihan pukupaidoista). Pellavapaidat puolestaan toimivat täydellisesti lomavaatetuksena ja rannalla uikkareiden päällä!

Kotivaatteet/yövaatteet

Suurin osa kotivaatteistani tulee mieheni vaatekaapista; hänen t-paidat ja pyjamahousut on niin mukavia ja rentoja kotona käytettäväksi.

 

Lainaatteko te koskaan mitään vaatteita miestenne vaatekaapista?

FOLLOW ME

Bloglovin / Blogit.fi / Facebook / Instagram / Twitter / Youtube

Kuvat: nettikaupat ja Pinterest-kansioni S T Y L E

Lue myös

X