Jenni Ukkonen

5 x Salainen aseeni kauneudenhoidossa

Teksti: Jenni Ukkonen

Postaus sisältää kaupallisia linkkejä, merkattu *-merkillä.

Mulla on muutama sellainen periaatteessa ei-niin-salainen ase, mitä suosittelen jatkuvasti ystävilleni, ja nyt ajattelin laittaa hyvän kiertämään vielä täälläkin kaikille yleisesti. Nämä on sellaisia, mitä en suosittele yhtään suotta, vaan olen todennut nämä pitkäaikaisessa käytössäni äärimmäisen toimiviksi, enkä näkisi itseäni lopettamassa näiden käyttöä. Juuri siksi uskallan suositella näitä sekä perheenjäsenilleni, läheisimmille ystävilleni – ja teille!

Ripset ja kulmat

* Revitalash / * Revitabrow

Saan jatkuvasti kehuja pitkistä ripsistä ja luonnollisen tuuheista kulmakarvoistani, ja niistä molemmista on yksinomaan kiittäminen Revitalashin seerumeita. Ripsiseerumia olen käyttänyt Lontoon ajoista saakka, en nyt toki ihan jatkuvalla syötöllä mutta aina kun olen kokenut kaipaavani boostia ripsille. Kulmaseerumi on käytännössä samaa tavaraa mutta erilaisella applikaattorilla; itse olen tosin käyttänyt samaa ripsiseerumia myös kulmiin viime kuukausina ja todellakin huomannut eron kulmien tuuheudessa. Hintavia tuotteita, mutta täysikokoinen putelli riittää päivittäisessä käytössä n. kolme kuukautta JA todella toimii – muuten en varmasti tätä suosittelisi kenellekään, parhaimmille ystävilleni varsinkaan, sillä heiltä tulisi noottia siitä saman tien.

Iho

* Oslo Skin Lab kollageenijauhe / * Gua sha jadekivilasta

Nämä kaksi tuottetta ovat auttaneet ihoni kunnossa, toinen jo yli vuoden päivät, toinen jokusen kuukauden; kollageenijauhe on helpottanut kuivan ihoni kanssa ja kaunistanut ihoani yleisesti (ennen kaikkea vähentänyt selluliitin määrää koko kropassa!), kun taas Gua Sha-kivi auttaa kasvojen sellaisen yleisen turvotuksen kanssa – mielestäni sen säännöllisen käytön myötä kasvoni piirteet ovat alkaneet näkyä paljon selkeämmin ja kauniimmin. Plus, super rentouttavaa joko aloittaa tai päättää päivä tällä kasvoja hieroen!

Hampaat

Arm & Hammer Advanced White Brilliant Sparkle Cream

Invisaling-oikomishoidon myötä olen saanut älyttömästi lisäintoa hymyillä hampailla, vaikka projektia onkin edelleen jäljellä eikä tässä suinkaan olla vielä loppusuoralla. Nopeampana hampaiden kaunistajana rakastan tätä hammastahnaa: se on ainoa, millä tunnen että hampaani oikeasti valkaistuvat entisestään, ja lisäksi tämä hammastahna jättää hampaat mielestäni äärimmäisen puhtaan oloisiksi, paremmin kuin muut. En tiedä saako tätä Suomesta, mutta jos bongaatte joskus vaikka reissussa, suosittelen!

Hiukset

* Pregnacare

Kuulostaa aina todella hämärältä sanoa, että napsin tällaisia raskauden aikana tukemaan tarkoitettuja ravintolisiä hiusteni kunnon vuoksi, mutta totta se on. Näihinkin olen tutustunut jo vuosia sitten Lontoossa vielä asuessani, mutta onneksi näitä löytyy täältäkin. Näitä säännöllisesti syödessäni koen, että hiukseni kasvavat ihan ennätysvauhtia, ja jotenkin todella vahvoina; uskon, että näissä vitamiinien ja mineraalien määrä onkin optimaalinen hiusten kunnolle.

Kynnet

Orly Rose Coloured Glasses / * Essie All-In-One / * Essie Speed Setter

Mulla on nykyään 95% prosenttia ajasta kynnet tällä setillä lakattuna, ja loput ajasta toivon, että ne olisi lakattu näillä. Rose Coloured Glasses on täydellinen vaaleanpunainen manikyyrilakka, jonka 1-3 kerrosta jättää kynnet todella kauniiksi ja huolitellun näköisiksi ilman, että tarvii nähdä yhtään vaivaa. Essien pohjustus ja nopeasti kuivattava päällyslakka auttavat lakkauksen pysymään lohkeilematta mahdollisimman pitkään ja jättää kynnet vielä niin vahvan ja kiiltävän näköisiksi, että lopputulos muistuttaa helposti ammattilaisen tekemää geelausta (mun hyvä ystävä luuli itseasiassa hyvin pitkään, että mulla on jatkuvasti geelit kun laitoin kynsiäni näin).

FOLLOW ME

Bloglovin / Blogit.fi / Facebook / Instagram / Twitter / Youtube

Lue myös

X