Jenni Ukkonen

5 x Sitä sun tätä

Teksti: Jenni Ukkonen

Postaus sisältää kaupallisia linkkejä.

1.

Iloista tiistaita sinne! Meillä alkoi tämä viikko hieman erikoisemmin kissamme Ghiblin sterilisaatiolla, nimittäin vaikka aiemmin postauksessa Ei tässä ihan näin pitänyt käydä mainitsin olettaneemme (ihan hyvistä syistä), että Ghibli oli leikattu jo ennen kun me hänet adoptoimme, kävi ilmi, ettei näin oltu tehty alkuunsakaan. Kävimme viikonloppuna vielä eläinlääkärillä, johon henkilökohtaisesti koin luottavani enemmän, hakemassa toista mielipidettä aiemmin kehotettuun horminiruiskeeseen, ja onneksi kävimme, sillä tämä eläinlääkäri ei missään nimessä ollut sen kannalla ja ultran jälkeen kehotti, että kissa avataan ja katsotaan, mitä sieltä paljastuu. Siinä kävi sitten ilmi, että vaikka jokin operaatio hänelle olikin ennen meille tuloa tehty, niin sterilointi se ei ollut ollut. Nyt Ghibli on siis vuodepotilaana, vaikka aktiivista ja korkeisiin paikkoihin hyppimistä rakastavaa kissaa onkin välillä haastavaa pitää aloillaan. Eniten harmittaa tietysti kaulan ympärillä oleva muovisuojus, joka on lukuisten päivittäisten turkin puhdistusten tiellä…

2.

Sen yhden yön ajan, minkä Ghibli vietti eläinlääkärillä leikkauksen jälkeen, jätimme ensimmäistä kertaa makuuhuoneen oven auki – ja eiköhän se riittänyt siihen, että heräsimme kumpikin vilustuineina, kiitos käytävään ja olohuoneeseen päälle jääneiden ilmastointien. Että sellainen syysflunssa täällä! Onneksi mua ei haittaa olla kipeänä juuri nyt, kun pidän kuitenkin kissaa samalla silmällä. Olenkin tuonut aamuisin läppärini makuuhuoneeseen ja tehnyt töitä (okei, ja katsonut Netflixiä) sängystä käsin kissan nukkuessani vierelläni. Tänään ajattelin lisätä tähän vielä jonkun sortin kotihemmottelua – lakata kynnet, laittaa kasvonaamion jne. Mitä tahansa, että oloni olisi siedettävämpi!

3.

Olen varmasti sanonut tämän aiemminkin, mutta välillä tuntuu, että täällä Arabiemiraateissa on joka kuukausi ainakin yksi pitkä viikonloppu kiitos jonkun juhlapyhän – ja niin myös taas tällä viikolla. Tästä en kyllä valita sitten yhtään. Emme ole tehneet tulevalle viikonlopulle sen ihmeellisempiä suunnitelmia, mutta ylimääräinen vapaapäivä tulee varmasti tarpeen itse kullekin. Välillä on vaan niin ihanaa olla tekemättä sen kummempaa. Viime aikoina olen huomannut taas leipovani aiempaa enemmän (ehkä tämä on jotain alitajuista syksyista pesänrakennusta?) ja tänäkin viikonloppuna haluaisin laittaa jotain uuniin. Viime viikonloppuna se oli ihanan mausteinen kurpitsapiiras – tällä viikolla vuorossa voisi olla vaikkapa klassinen omenapiiras…

4.

Aloitin pari päivää sitten virallisesti lähtölaskennan meidän häämatkalle – joooo olen innoissani, mutta voitteko syyttää minua? Tätä reissua on odotettu! Ja nyt kun tänä viikonloppuna on tosiaan vähän ylimääräistä aikaa, voisimme mielestäni alkaa suunnitella ohjelmaa ja ”must” juttuja Souliin, Osakaan ja Kiotoon. Onko teillä mitään kultaisia vinkkejä näihin kaupunkeihin? En oikeasti meinaa uskoa, että alle kuukauden päästä olemme jo reissun päällä! Vaikka rakastankin tiettyjä kaupunkeja ja tiedän, että voisin matkustaa niihin jatkuvasti koskaan kyllästymättä, niin on ihan huikeaa päästä näkemään meille kummallekin peräti kolme uutta kaupunkia yhdellä kerralla. Plus, olen aika varma, että tulemme rakastamaan niitä ihan älyttömästi!

5.

Tässä postauksessa ei nyt ollut tämän punaisempaa lankaa, mutta tiedättekö mitä? Viime aikoina olen huomannut olevani erityisen tykästynyt seuraamieni tyyppien (tunsinpa heitä oikeassa elämässä taikka en) arkisiin höpinöihin – siis sellaiseen tavalliseen arkeen, mitä ei ole siloteltu millään sovelluksella taikka filterillä. Erityisesti IG Storieseja on tullut katsottua viime aikoina paljon aiempaa enemmän ja just se normaali elämä on mielestäni kaikista viihdyttävintä seurattavaa. Mitä mieltä te olette, tykkäättekö te? Olen alkanut miettiä, että voisin itsekin alkaa vähän petraamaan tuon Storiesin kanssa – sitä on kuitenkin suht vaivatonta tehdä, sillä koko pointti on, ettei sen tarvi olla viimeisen päälle mietittyä tai aseteltua, mutta samalla sillä pystyy tuomaan omaa persoonansa niin eri tavalla esille. Tavallaan muuttua ihmiseksi kauniisti muokattujen kuvien ja loppuunkulutettujen hashtagien (mitä myönnän käyttäväni itsekin) takaa. Eli älkää ihmetelkö, jos sinne alkaa myös itseltäni ilmestyä arkisempaa juttua… PS. löydyn Instagramista nimimerkillä @jenniukk! Nähdään siellä!

Gap mekko
Céline aurinkolasit
Kayu laukku
Flattered sandaalit

 

FOLLOW ME

Bloglovin / Blogit.fi / Facebook / Instagram / Twitter / Youtube

Lue myös

X