Jenni Ukkonen

5 x Suosikkiripsivärini (alle 5 e, yli 20 e ja siltä väliltä)

Teksti: Jenni Ukkonen

Postaus sisältää kaupallisia linkkejä.

Muistelin tässä yksi päivä niitä aikoja, kun mulla oli jatkuvasti pitkät ja tuuheat ripsipidennykset. Näin jälkeenpäin ajateltuna look ei ollut itselleni mitä parhain (saatika yhtään aidon näköinen), joten nykyään keskityn ihailemaan pidennyksiä muilla – itse en siihen enää lähtisi. Nykyään olen onneksi saanut oman ripseni ihan OK kuosiin ja hoidan niitä anoppini suosittelemalla riisiniöljyllä. Ripsiväriltäni toivon kuitenkin edelleen tuuheutta ja pituutta. Tässä tällä hetkellä vaihtelevasti käytössäni olevat ripsivärit – edullisin niistä on n. 3 euroa ja kallein n. 20 euroa.

Essence Get BIG! Lashes Volume Boost Waterproof Mascara

Antaa ripsille tuuheutta ja väriä (”intensiivisen musta”). Helppo levittää, ei liikahdakaan päivän mittaan ja ennen kaikkea – maksaa n. 3 euroa. Okei, pakkaus tässä on myös selvästi epäkuvauksellisin, mutta sisältö puhuu puolestaan!

L’Oréal Voluminous Paris Paradise Mascara

Niinikään myös voluumiä ja pituutta antava ripsiväri. Tämä on parhaillaan näistä ripsiväreistä ehkäpä suosikkini; jokin sen levityksessä on niin vaivatonta, että huomaan käyttäväni tätä useimmiten valmistautuessani.

Lumene True Mystic Curl Mascara

Rakastan Lumenen True Mystic-ripsivärejä! Jokin niissä toimii ihan uskomattoman hyvin, ja ne tekevät juuri sen, mitä lupaavat. Tämä Curl tekee ripsistä kauniin kaarevat ja antaa ripsille myös runsaasti tuuheutta.

Lumene True Mystic Volume Waterproof Mascara

Tässä toinen True Mystic-lempparini, niihin päiviin, kun haluan ripsieni pysyvän paikallaan vaikka hyppäisin uima-altaaseen. Tämä harja on mielestäni mitä parhain ja jos et ole vielä tätä (tai normaalia, ei-vedenkestävää) kokeillut niin suosittelen todella lämpimästi!

MILK MAKEUP KUSH High Volume Mascara

Joukon kalleimpana ripsiväri, minkä nappasin loppukeväästä New Yorkista mukaani. Kannabisöljyä sisältävä voluumiripsiväri kuulosti sellaiselta, että sitä on testattava. Omaan makuuni harja on ehkä vähän turhan suuri ja tällä onnistunkin saamaan helpoiten paakkuja, vaikka kuinka varovasti yrittäin ripsiäni harjata. Tällä saa kuitenkin pitkät ja paksun näköiset, näyttävät ripset, joten tiettyihin hetkiin tämäkin sopii loistavasti. Tuo kannasbisöljy puolestaan hoitaa ripsiä ja jatkaa ripsien kosteuttamista jopa meikin puhdistuksen jälkeen. Kiinnostava uutuus! Tällä hetkellä tätä ripsiväriä ei käsittääkseni voi tilata netistä, eli kannattaa painaa mieleen tulevaa reissua ajatellen!

Seuraavaksi haluaisin testata Lancomen Monsieur Big-ripsiväriä, minkä tilaan varmaankin ensin testiin minikoossa. Näin erään YouTubessa seuraamani beauty gurun testaavan sitä kameran edessä ja lopputulos oli ihan huikea. Oletteko te testannut sitä?

FOLLOW ME

Bloglovin / Blogit.fi / Facebook / Instagram / Twitter / Youtube

Lue myös

X