Jenni Ukkonen

5 x Syksyinen asuidea työpukeutumiseen

Teksti: Jenni Ukkonen

Postaus sisältää kaupallisia linkkejä, merkattu *-merkillä.

 

Välillä, varsinkin vietettyäni lähes koko viikon suttunuttura päälaellani, ylisuuressa t-paidassa ja kotishortseissa, voin rehellisesti myöntää kaipaavani toimistoympäristössä työskentelyä. Sitä, että aamuisin on oikea syy pukeutua siististi ja iltaisin voi jo miettiä valmiiksi seuraavan päivän asuja. Varsinkin näin syksyn tullen kun sää muuttuu kirpeämmäksi (no, ainakin Euroopassa) nousee innostus pukeutua harkitummin rennon kesän jälkeen ihan eri sfääreihin – vai olenkohan ainoa joka miettii näin?

Vaikka itse pidänkin toistaiseksi kotitoimistoa, innostuin miettimään viisi mahdollista työasua esimerkiksi just toimistossa työskenteleville – toki sillä oletuksella, ettei pukukoodia ole tietyllä tapaa määritelty. Kaikki kokonaisuudet toimii loistavasti myös mix and match-ajatuksella, eli näillä menisi varmasti paljon pidemmälle, kuin vain viikon verran! Millaista työpukeutumista te suositte, tai pääsette käyttämään? Löytyykö alta yhtään lempparia?

 

* Nahkahousut / * Paita / * Korvakorut / * Nilkkurit

Kävin just hiljattain vaatekaappiani läpi ja vähintäänkin viisi vuotta sitten ostamani ja todella paljon käyttämäni by Malene Birgerin taivaalliset nahkahousut lähtivät sieltä nyt vihdoin pois, sillä ne ratkesi takapuolesta (!!!!) jo viime talvena niin taidokkaasti, ettei niitä saatu enää korjattua. Nämä kollaasiin valitsemani näyttävät todella samalta ja vaikka hinta korkea onkin (kuten nahkahousuilla yleensä) niin sanotaan, että jos ne pääsisi yhtä kovaan käyttöön kuin aiemmat housut, niin maksaisivat varmasti itsensä käytössä pois. Nahkahousut on vaan niin parhaat syksyyn ja talveen!

* Korvakorut / Kengät / * Housut / * Paita

Toinen vaatekaappini kovasti kaipailema vaatekappale on THE valkoinen kauluspaita. Useampi sieltä löytyy, mutta niitäkin juuri testaillessa tulin siihen tulokseen että laitan niistä mielelläni vaikka jokaisen kiertoon jos se yksi täydellinen paita löytyy ne kaikki korvaamaan. Tämä näyttää ihanan ylisuurelta ja uskon että on laadukaskin.

* T-paita / * Korkkarit / * Housut / * Jakku

Omaan silmääni valkoinen kauluspaita puvun alla on vähän liian asiallinen; laadukas t-paita tai kaunis silkkitoppi olisivat oma valintani sen alle. Rennompina kenkinä esimerkiksi puhtaanvalkoiset nahkatennarit olisi coolit – sellaiset toimisi muuten kaikissa näissä asuissa, jos työpukeutuminen ei kaipaa korkoja tai muuten siroja kenkiä! Tämä jakkupuku (ja muut * saman malliston tuotteet) 25% alennuksella koodilla 405445, voimassa 2. lokakuuta saakka.

* Takki / * Paita / * Kengät / * Hame

Syksy ja ruskean eri sävyt on match made in heaven jos multa kysytään. Vilukissa voisi pukea tämän hameen myös mätsäävän * neuleen kanssa tyylikkääksi ja mukavaksi kokonaisuudeksi!

Laukku / * Paitamekko / * Kaulakoru / Loaferit

Voiko helpompaa työasua ollakaan? Täydellinen aamuihin kun ei millään jaksaisi miettiä sopiiko joku alaosa tiettyyn yläosaan. Päälle vaan ihana pidemmän mallinen takki lämmittämään työmatkalla!

 

FOLLOW ME

Bloglovin / Blogit.fi / Facebook / Instagram / Twitter / Youtube

Kuvat: nettikaupat ja Pinterest-kansiostani W O R K M O D E

Lue myös

X