Jenni Ukkonen

6 x Favorite Song to Workout to

Teksti: Jenni Ukkonen

Pakko sanoa, että voi vitsi kun lähes 1,5 kuukauden tauon jälkeen lähdin tänä aamuna pinkomaan salille (meidän sali on about 2 kilsan päässä kotoa, joten oon tullut siihen tulokseen, että sinne on kiva hölkkäillä ja mahdollisesti vielä hölkätä sieltä takaisinkin – jos ei ole voimat ihan loppu ennen sitä niin sitten viimeistään!) niin kyllä oli tunnelma ihan katossaan. Jalat kantoi paremmin kuin muistin ja treenikin maistui aivan ihanalta. Kenties päässäni on nyt vaan klikannut jokin, mutta tuntui, kuin olisin löytänyt jostain aivan uudenlaisen otteen treenaamiseen, taas pitkästä aikaa. Tai ehkä se on tämän sokerittoman tammikuun mukaan tuoma energiaboost ja jossain määrin keveämpi fiiliskin… Tai yksinkertaisesti hiljattain päivittämäni treenisoittolistani. Siitä löytyy kyllä nyt sellaisia lemppareita, että jo niiden tahdittamana voisin kuluttaa päivän ulkona ravaten – varsinkin, kun täällä Münchenissa paistaa aurinko ja asteetkin on nollassa tai sen paremmalla puolen. Sen pidemmittä puheitta, jokunen tämänhetkinen lempparikappaleeni ja takuuvarma hyvän mielen nostattaja:

 

I have to say that when I left home today to run to the gym after 1,5 months of not working out (my gym is 2 km away from home so I prefer jogging there and perhaps even back if I have some energy left afterwards) it just felt so much better than I remembered. My legs carried me through wonderfully and even the workout felt super sweet. Perhaps something has just clicked in my head; it felt like I had found a whole new take on working out, after a very long time. Or maybe it’s just the energy boost and lighter feeling thanks to my Sugar Free January… or simply the workout playlist I recently updated. I have such favorites in there now that I could just run around all day listening to it – especially here in Munich, where the sun is currently shining and it’s plus degrees out. But without further ado, I wanted to share some of my faves and guaranteed mood enhancers:


Oon muuten just kuin tuo poliisi varsinkin aina kun kertsi alkaa, auto vaan puuttuu… Tämä sai fiilistelemään toooodella pitkän ajan jälkeen myös Baby Bashin alkuperäistä Suga Sugaa, ah miten ihana biisi!

I’m basically just like the cop especially whenever the chorus starts, just missing a car… This got me listening to Baby Bash’s Suga Suga after way too many years, I just love it!

Lue myös

X